15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Δωρεάν mobile εφαρμογή για να βγάζετε φωτογραφίες μαζί με τον Πίου!

    Ο πρόεδρος έφερε το μαύρο το πιστόλι, αλλά όπως φαίνεται μόνο από τα αποδυτήρια μπορεί να βάζει γκολ, οπότε καλύτερα να μην πάρετε διαρκείας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή Piou Shoot, που είναι συμβατή με iOS και Android, αλλά όχι και με Windows Phone. Πρόκειται για μία mobile εφαρμογή που διατίθεται δωρεάν και καταλαμβάνει μόνο 12 MB αποθηκευτικού χώρου.

    Απεικονίζει τον Πίου είτε να μοστράρει τη φανέλα του, είτε να καθαρίζει τζάμια, και μάλιστα στη δεύτερη περίπτωση υπάρχουν 3 διαφορετικά εφφέ νερού στο «τζάμι». Κάθεται λοιπόν ως σταθερή εικόνα στην οθόνη, και εσείς μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ότι εσείς ή οι φίλοι σας, βρίσκεστε δίπλα του.

    Το αποτέλεσμα έχει πολλή πλάκα, όμως δυστυχώς υπάρχουν και κάποιοι περιορισμοί. Πρώτον, οι φωτογραφίες έχουν ανάλυση μόνο 427×320 pixels, ανεξάρτητα από την κάμερα του κινητού σας, και δεύτερον δεν μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες με την εμπρόσθια κάμερα. Την εφαρμογή έχει αναπτύξει η Double IP, δηλαδή η ίδια εταιρεία που έχει φτιάξει και τη mobile εφαρμογή του ΑΝΤ1.

    Πηγή : Piou (Facebook)

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles