20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Pip. Η νέα μινιμαλιστική εφαρμογή messaging

    Θυμάστε το Yo; Την εφαρμογή που έστελνε απλά ένα… Yo στους φίλους σας. Τώρα μαθαίνουμε για το Pip που λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο. Όχι, δε στέλνει απλά ένα… Pip στο συνομιλητή σας -αν και μπορεί να το κάνει κι αυτό- αλλά μπορεί να αποστείλει προκαθορισμένα μηνύματα με ένα απλό tap, όπως και απλές πληροφορίες, όπως η τοποθεσία ή ο καιρός εκεί που βρίσκεστε. Προϋπόθεση, φυσικά, ο παραλήπτης του μηνύματος να έχει εγκαταστήσει και εκείνος την εφαρμογή.

    Pip-APP2

    Δημιουργήθηκε από μία 20μελή ομάδα του Aol Alpha Internal Lab, που τώρα εξετάζει το ενδεχόμενο να προσφέρει προκαθορισμένα πακέτα μηνυμάτων στο μέλλον (για χρήση π.χ. μεταξύ συναδέλφων) με την ίδια λογική που οι mobile messaging apps προσφέρουν πακέτα από… stickers.

    Σαφώς η εφαρμογή θα μπορούσε να είναι πολύ χρήσιμη σε περιπτώσεις wearables που διαθέτουν μικρές οθόνες όχι ευνοϊκές για την πληκτρολόγηση, αλλά και σε κάθε άλλη περίπτωση που θέλετε να στείλετε γρήγορα ένα μήνυμα σε κάποιον. Είναι διαθέσιμη για Android και iOS, προς το παρόν, ωστόσο, μόνο για την αμερικανική αγορά.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles