13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Wi-Fi Κάμερα ασφαλείας Piper με ενσωματωμένη σειρήνα συναγερμού: Μάθετε τι συμβαίνει όταν δεν είστε σπίτι σας!

    piper wifi camera 1

    Υπάρχουν πολλά περιστατικά στην καθημερινότητα μας που μας «φανερώνουν» πόσο αναγκαία είναι η νέα Wi-Fi κάμερα ασφαλείας Piper που διαθέτει ενσωματωμένη σειρήνα συναγερμού, και σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε και να συνδέεστε με το σπίτι σας με ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο. Πρόκειται ουσιαστικά για μια έξυπνη και οικονομικά συμφέρουσα λύση, που χαρακτηρίζεται από τέλεια ισορροπία μεταξύ της ασφάλειας, του ελέγχου βίντεο και του αυτοματισμού που θα κάνουν τη ζωή σας πιο ασφαλή, πιο εύκολη και πιο βολική. Χρησιμοποιώντας το βίντεο κάλυψης 180 μοιρών που υποστηρίζει η κάμερα ασφαλείας Piper, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο χώρο σας, όταν δε βρίσκεστε εκεί. Βεβαιωθείτε με σιγουριά ότι όλοι στην οικογένειά σας είναι ασφαλείς, παρακολουθήστε το μωρό σας ενώ κοιμάται, ελέγξτε το κατοικίδιο σας από το γραφείο και λάβετε ειδοποιήσεις όταν ανοίξουν οι πόρτες ή εισέλθει κάποιος στα δωμάτια.

    Παράλληλα, η Piper συνδέεται εύκολα και με το smartphone ή το tablet σας. Εύκολα και απλά, μπορείτε να «χωρέσετε» ολόκληρο το σπίτι σας στην τσέπη σας. Είναι πλήρως προσαρμόσιμη καθώς μπορείτε να της προσθέστε αξεσουάρ οικιακού αυτοματισμού για να ελέγξετε τα φώτα και τις οικιακές συσκευές από απόσταση ή για να δημιουργήσετε ένα «έξυπνο» σπίτι.

    piper wifi camera 2

    «Χρησιμοποιώντας τη κάμερα ασφαλείας Piper ως σύστημα ενδοεπικοινωνίας, μπορείτε να ακούσετε και να μιλήσετε με την οικογένεια ή τα κατοικίδια σας αφού διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο. Εύκολη στη χρήση και εγκατάσταση, χωρίς μηνιαία έξοδα, χωρίς συμβόλαια, χωρίς έξοδα υπηρεσιών!» δήλωσε ο κ. Λεύκιος Θεοδοσίου, γενικός διευθυντής της Asbis Mediterranean.

    Η Wi-Fi κάμερα ασφαλείας Piper με σειρήνα συναγερμού είναι διαθέσιμη από το δίκτυο μεταπωλητών της Asbis Mediterranean και στα καταστήματα Prestigio Plaza στη Λευκωσία και Λεμεσό.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles