20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Πυραυλάκια… εδάφους και αέρος, τα τέλεια δώρα για μικρούς και μεγάλους!

    Μέρες που είναι, τα δώρα είναι στο μυαλό όλων μας, είτε ψάχνουμε κάτι για το ανιψάκι μας, το βαφτιστήρι μας, το δικό μας παιδί, είτε απλά θέλουμε να κάνουμε ένα δώρο… στον εαυτό μας! Και οι “μεγάλοι” έχουν δικαίωμα στο παιχνίδι, άλλωστε.

    Και υπάρχει καλύτερο δώρο από ένα τηλεχειριζόμενο εδάφους ή αέρος; Τα παιχνίδια που μικροί πάντα ζηλεύαμε και όταν τελικά αποκτούσαμε μας χάριζαν ατελείωτες ώρες διασκέδασης, είναι πάντα “στη μόδα”, πιό φθηνά και πιό “fun” από ποτέ!

    autokinito_zc333_rc_blue_800x500_afasia_main2

    Στο afasia.gr βρήκαμε μια τεράστια γκάμα από RC cars για κάθε γούστο, αλλά φυσικά και πολλά drones! Αν φοβάστε… τα ύψη και πιθανές ζημιές ή ατυχήματα, τότε πάμε για πυραυλάκι… εδάφους-εδάφους. Δικίνητα ή τετρακίνητα buggies, αγωνιστικά, τζιπάκια, ακόμη και… τράκτορες, όλα είναι διαθέσιμα σε χαμηλές τιμές και σε διάφορα επίπεδα απόδοσης και ταχύτητας, για αρχάριους ή προχωρημένους “μικρούς”. Είναι έτοιμα να χαρίσουν σε εσάς ή τους φίλους σας απίστευτες στιγμές αφού τα ρίξετε στην “αρένα”, χωμάτινη, ασφάλτινη ή… χιονισμένη.

    autokinito_cross_country_800x500_afasia_main

    Ωστόσο, οι αιθέρες έχουν τη δική τους μαγεία και πάντα μας μαγνητίζουν περισσότερο. Το όνειρο του ανθρώπου είναι να πετάξει και με τα σύγχρονα drones, είμαστε ένα βήμα πιό κοντά στην απόλυτη virtual πτήση! Τα quadcopters είναι πολύ πιό οικονομικά και ασφαλή από τα παλιά, παραδοσιακά μοντέλα αεροπλάνων και ελικοπτέρων, έτσι είναι πανεύκολα στο χειρισμό και ιδανικά ακόμη και για παιδιά. Μόνο μέλημά σας, να τα πετούν σε εξωτερικούς χώρους και όχι μέσα στο σπίτι… Στο afasia.gr θα βρείτε δεκάδες drones, μικρά και μεγάλα, με τιμές από 25€! Drones που χωράνε στην παλάμη σας ή drones που μπορούν να φθάσουν εκατοντάδες μέτρα πάνω από την επιφάνεια της Γης! Και φυσικά έχουν ενσωματωμένες κάμερες για να κρατήσετε για πάντα τα εντυπωσιακά πλάνα που θα τραβήξετε από ψηλά…

    quadcopter_yr577-9_800x500_main

    Τέλος, μια καλή πρόταση δώρου είναι και τα VR glasses, η νέα τεχνολογία που έχει συναρπάσει τους πάντες και βρίσκεται και στην Ελλάδα. Με ελάχιστο κόστος μπορείτε να αποκτήσετε ένα σετ και να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας σαν οθόνη για να απολαύσετε video και games σε πραγματικό 3D mode, αλλά και να “κινηθείτε” μέσα σε αυτά! Ένας νέος κόσμος ανοίγεται μπροστά στα μάτια σας…

    vr_white_box_800x500_main

     

    Αν ψάχνετε για τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα, αεροπλάνα ή σκάφη, το afasia.gr είναι το σωστό μέρος! Εξοπλιστείτε με διάθεση, μπείτε στη δράση και… τρέξτε στη διασκέδαση!

     

     

     

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles