11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Πιστοποίηση Προσόντων Data Protection Officer: 27, 28 Φεβρουαρίου και 1η Μαρτίου στο ξενοδοχείο Classic στη Λευκωσία

    Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για απόκτηση πιστοποίησης προσόντων Data Protection Officer, θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 27, 28 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου 2018 στο ξενοδοχείο Classic Hotel. Με θεματολογία που καλύπτει όλες τις πτυχές του GDPR, Τεχνική, Οργανωτική και Νομική, το συγκεκριμένο Εκπαιδευτικό πρόγραμμα που διοργανώνεται από την AQS, προετοιμάζει κατάλληλα όλους τους ενδιαφερομένους που επιθυμούν να αποκτήσουν την Πιστοποίηση Data Protection Officer, η οποία παραχωρείται κατόπιν επιτυχούς συμμετοχής σε εξετάσεις, από τον φορέα TUV Austria βάσει του ISO 17024.

    Να σημειωθεί ότι επιστημονικός υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο κ. Ιωάννης Κυριαζόγλου, ο οποίος διαθέτει πολυετή εμπειρία και διεθνή δραστηριότητα σε έργα Πληροφορικής σε Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδά και Μέση Ανατολή. Παράλληλα, είναι υπεύθυνος σχεδιασμού του διδακτικού υλικού πιστοποίησης για τον DPO σε φορείς του εξωτερικού.

    Ο κ. Ιωάννης Κυριαζόγλου, έχει επίσης στο ενεργητικό του πλούσιο συγγραφικό Έργο σχετικά με το IT Security και το IT Auditing. Ειδικότερα, τον Δεκέμβριο 2016, πέντε νέα δικά του βιβλία εκδόθηκαν και αναφέρονται με διεθνή απήχηση στη Διαχείριση Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και τον νέο Κανονισμό.

    Να σημειωθεί ότι και τα 5 αυτά βιβλία θα παραχωρηθούν δωρεάν ( σε μορφή e-books ) στους συμμετέχοντες του εκπαιδευτικού προγράμματος, ενώ παράλληλα θα τους δοθεί πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα που δημιούργησε η AQS με την ονομασία “Online Σύμβουλοι”, μέσω της οποίας θα μπορούν για ένα έτος να θέτουν ερωτήματα στους εισηγητές και να υποστηρίζονται, σχετικά με τον GDPR και τα καθήκοντα του DPO.

    Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής κάντε κλικ εδώ ή επικοινωνήστε στο 00302106216997.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles