18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Πιτσιρίκι 8 χρονών βρήκε πορνό στο καινούριο του 3DS

    Είσαι πατέρας ενός 8χρονου αγοριού και θες για τα Χριστούγεννα να πάρεις κάτι ξεχωριστό στον γιόκα σου. Έτσι λοιπόν σκέφτεσαι να του πάρεις το φορητό αριστούργημα της Nintendo που ακούει στο όνομα Nintendo 3DS. Πού να φανταζόσουν όμως πως το ολοκαίνουριο, σφραγισμένο, αγορασμένο από τα Walmart στην Αμερική θα κρύβει μέσα του πορνογραφικό υλικό;!

    3ds-porn-xmas (1)

    Ω ναι, ο Τομ Μαχίου, τσίμπησε για χριστουγεννιάτικο δώρο ένα 3DS από τα Walmart στο Χάμπτον της Βιρτζίνια στις 23 Δεκεμβρίου, όπως αναφέρει το WAVY10 News. Ανήμερα Χριστούγεννα ο γιος του άνοιξε το δώρο του και έπαιζε με τα ξαδέρφια του βγάζοντας φωτογραφίες και εξερευνώντας τη συσκευή. Η αναπάντεχη έκπληξη ήταν όταν άνοιξε τον φάκελο με τις φωτογραφίες από την κάμερα και βρήκε μια έξτρα ντουζίνα πορνογραφίας«Ήταν ένα σοκ γιατί είχαμε την οικογένεια εδώ και υπήρχαν και πολλά παιδιά. Τα παιδιά ήταν αυτά που ανακάλυψαν τις φωτογραφίες», λέει ο Τομ.

    Λες κάποιος να ήθελε να σπάσει πλάκα σε κάποιο εργοστάσιο της Nintendo; Ή μήπως δεν ήταν ολοκαίνουρια η συσκευή, αλλά επιστροφή κάποιου άλλου; Σημασία έχει πως το πιτσιρίκι θα το θυμάται ίσως για πάντα! :P Παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί ξανά πέρυσι, σε παιδάκι 5 ετών τότε. Παράδοση, έτσι; :P

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles