20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Pixels: Video games εναντίον της Γης!

    Το short film του Γάλλου Patrick Jean, Pixels, είχε κερδίσει το 2010 τις εντυπώσεις με το Hollywood να κρατάει άμεσα σημειώσεις και να τσεκάρει την πιθανότητα προσαρμογής του story στη μεγάλη οθόνη. H  Sony Pictures ήταν εκείνη που έδειξε πιο ζεστή για να αναλάβει το project και να που πλέον έχουμε φτάσει ένα βήμα πριν την προβολή της ταινίας στις ελληνικές αίθουσες.

    Pixels

    Σ’ αυτή την καλοκαιρινή περιπέτεια θα δούμε αγαπημένα βιντεοπαιχνίδια της δεκαετίας του ’80 να επανέρχονται ως λαμπερά και τρομερά εργαλεία καταστροφής. Τα PAC-MAN™, Donkey Kong™, Galaga™, Centipede®, και Space Invaders™ είναι τα μυστικά όπλα των εξωγήινων που έρχονται για να καταστρέψουν τον πλανήτη μετά από μια παρεξήγηση με τους γήινους. Για να σώσει τον πλανήτη Γη από τους εχθρούς του, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ επιστρατεύει τα παλιά του φιλαράκια, πρωταθλητές στα arcade games των 80s, οι οποίοι καλούνται να ξεσκονίσουν τις ικανότητές τους και να εξολοθρεύσουν τα ηλεκτρονικά φόβητρα.
    Στην σκηνοθετική καρέκλα βρίσκουμε τον Chris Columbus, σεναριογράφο των Gremlins και Goonies, και σκηνοθέτη του επικού Home Alone και στον πρωταγωνιστικό ρόλο τον Adam Sandler.
    Η ταινία θα προβληθεί στις 30 Ιουλίου σε διανομή Feelgood!

     

    https://www.youtube.com/watch?v=6yLMFpa8bCg

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles