21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Pixy: Η ιπτάμενη κάμερα-drone που χωρά στην παλάμη ενός χεριού

    Είναι γεγονός ότι τα social media παίζουν πλέον μεγάλο ρόλο στην καθημερινότητά μας, με αποτέλεσμα οι φωτογραφίες και τα videos να μπαίνουν σε πρώτο “πλάνο”. Αρκετοί είναι αυτοί που αναζητούν ευκολότερες λύσεις για να εξασφαλίσουν τις φωτογραφίες που έχουν φανταστεί, με αποτέλεσμα να δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην κάμερα των smartphones. Η Snap όμως έρχεται να προτείνει ένα νέο τρόπο στους ενδιαφερόμενους για να απαθανατίζουν τις στιγμές τους. Πρόκειται για μια ιπτάμενη κάμερα-drone που ονομάζεται Pixy και χωρά στην παλάμη ενός χεριού.

    Αυτό το drone είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή στις Η.Π.Α και τη Γαλλία και η τιμή του ξεκινά από 260 δολάρια. Σύμφωνα με την εταιρεία, οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα, ενώ οι φωτογραφίες και τα video που τραβούν οι χρήστες θα κατεβαίνουν στο Snapchat Memories, όπου οι χρήστες θα μπορούν να αποθηκεύουν περιεχόμενο για μελλοντική χρήση. Το drone διαθέτει διάφορες λειτουργίες πτήσεις, ώστε να κινείται ανάλογα με τις ανάγκες. Το Pixy τραβά αυτόματα φωτογραφίες και video κατά τη διάρκεια της πτήσης και επιστρέφει στην παλάμη του κατόχου του!

    Διαβάστε επίσης: Η DJI “παγώνει” τις πωλήσεις drones σε Ρωσία και Ουκρανία για να μη χρησιμοποιηθούν σε μάχη (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles