13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Plantronics Backbeat FIT 500: «Αίσθημα απόλυτης… ελευθερίας»!

    Η Plantronics είναι το κορυφαίο όνομα στον χώρο των ακουστικών και των Bluetooth-based hands-free, με τα προϊόντα της να είναι συνώνυμα με την ποιότητα, την αξιοπιστία και την τεχνολογική υπεροχή! Η πλούσια και άκρως ελκυστική γκάμα της Plantronics περιέχει δεκάδες προϊόντα που μπορούν να καλύψουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς, ξεκινώντας από casual και φθάνοντας μέχρι σε πιο premium λύσεις που αφορούν όλους τους users που αναζητούν το κάτι παραπάνω στην επικοινωνία και στην ηχητική απόδοση. Ωστόσο, τα wireless headphones Backbeat Fit 500, είναι από ότι φαίνεται μία κατηγορία από… μόνα τους, καθώς απευθύνονται όχι μόνο στους λάτρεις του ποιοτικού high-fidelity ήχου (που ως γνωστόν αποτελεί σήμα κατατεθέν της Plantronics), αλλά και σε όλους τους users που λατρεύουν τον fit τρόπο ζωής!

    Plantronics Backbeat Fit 500 (1)

    Εάν λοιπόν το γυμναστήριο είναι το δεύτερο σας σπίτι και η άθληση είναι για εσάς μία από τις καθημερινές δραστηριότητες που δεν παραμελείτε ποτέ, τα Backbeat Fit 500 της Plantronics σχεδιάστηκαν για να γίνουν ο καλύτερος «everyday» σύντροφος σας! Η στιβαρή κατασκευή τους είναι ορατή δια γυμνού οφθαλμού, καθώς το σχεδιαστικό team της Plantronics (για ακόμη μία φορά) έβαλε τα δυνατά του, έτσι ώστε τα συγκεκριμένα headphones να έχουν υψηλή αντοχή και παράλληλα να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

    Plantronics Backbeat Fit 500 (2)

    Στο επίκεντρο των Backbeat FIT 500 βρίσκεται η εξελιγμένη αδιάβροχη τεχνολογία P2i και η νανο-επικάλυψη που τα καθιστούν σούπερ ανθεκτικά, παρέχοντας εκπληκτική αδιάβροχη προστασία (κοινώς μπορείτε να… ιδρώνετε ελεύθερα)! To σημαντικότερο ατού είναι ότι είναι απίστευτα ελαφριά, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να «λιώνετε» μαζί τους για άπειρες ώρες, χωρίς να αισθάνεστε την παραμικρή κούραση! Και όταν μιλάμε για πολύωρη χρήση, το… εννοούμε, καθώς τα Plantronics Backbeat Fit 500 παρέχουν απλόχερα παραπάνω από 18 ώρες μουσικής αναπαραγωγής, χρόνο ομιλίας στις 16 ώρες και standby γύρω στις 20 μέρες, χωρίς να απαιτείτε η φόρτιση του headset!

    Plantronics Backbeat Fit 500 (2)

    Επιπλέον, ο λεπτομερής και προσεκτικός σχεδιασμός αφορά και στα άνετα earcups, τα οποία προσαρμόζονται με ευκολία και παράλληλα διαθέτουν μνήμη που βοηθάει στην εκπληκτική απομόνωση του ήχου, ενώ τα on-ear controls χαρίζουν μέγιστο έλεγχο οποιαδήποτε στιγμή. Φυσικά, στον τομέα του ήχου τα Plantronics Backbeat FIT 500 παίρνουν «άριστα», καθώς οι drivers των 40 χιλιοστών, έχουν κατασκευαστεί με προηγμένη ακουστική τεχνολογία, η οποία φροντίζει ώστε ο ήχος που παράγεται να είναι «γλυκός» και «πλούσιος» ταυτόχρονα.

    Plantronics Backbeat Fit 500 (3)

    Υψηλή αντοχή, αίσθημα απόλυτης ελευθερίας, τεράστια αυτονομία, ηχητική απόδοση υψηλού επιπέδου και φυσικά αξιοπιστία που μόνο η Plantronics μπορεί να προσφέρει, συνθέτουν την εικόνα μίας άκρως αξιόλογης πρότασης από την αμερικανική εταιρεία που θα δώσει άλλη διάσταση και άλλο ρυθμό στις καθημερινές αθλητικές δραστηριότητες σας!

    Τα Plantronics Backbeat FIT 500 διατίθενται από την AMY και θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα με τιμή στα 99 ευρώ.  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles