16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Plantronics Voyager 5200: “Το απόλυτο premium Bluetooth ακουστικό”!

    Η Plantronics εμπλουτίζει την premium κατηγορία των Bluetooth ακουστικών της με το Voyager 5200. Το νέο ακουστικό  διαθέτει: 

    • Έξι διαβαθμίσεις αποκλειστικής τεχνολογίας WindSmart®
    • Εξαλείφει τον περιβάλλοντα θόρυβο και απομονώνει παραμορφώσεις από αέρα
    • Εργονομική άνεση, ελεγμένη για συνεχή χρήση όλη την ημέρα
    • Bluetooth μεγάλης εμβέλειας,  μέχρι 30 μέτρα

    Voyager 5200 Package

    Τώρα κάθε μέρος είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να μιλάτε.  Επικεντρωθείτε  σε αυτό που θέλετε να πείτε κι όχι στο μέρος από όπου θα μπορέσετε να το πείτε. Απολαύστε ξεκάθαρες και αξιόπιστες συνομιλίες τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους. Από τους πολυσύχναστους και θορυβώδους δρόμους της πόλης ή την οχλαγωγία της καφετέριας, θα ακούγεστε πεντακάθαρα με το Bluetooth ακουστικό της Plantronics Voyager 5200 ®.  Προικισμένο με την αποκλειστική τεχνολογία WindSmart®, η οποία  μειώνει τον θόρυβο, περιορίζει τις παραμορφώσεις από τον αέρα και ακυρώνει κάθε είδους παρεμβολές, έτσι ώστε να έχετε πεντακάθαρες συνομιλίες και δίχως διακοπές.

    Voyager 5200

    Σχεδιασμένο για συνεχή χρήση, κάθε λεπτομέρεια του απλοποιεί την κινητή σας επικοινωνία :   από την εμφάνιση του καλούντος ( caller ID ) , την έξυπνη φωνητική διαχείριση, μέχρι την δρομολόγηση μιας κλήσης. Η εργονομική του σχεδίαση έχει αυστηρά δοκιμαστεί  για άνετη χρήση όλη την ημέρα.

    Tιμή διάθεσης:  129,95   Euro
    Διάθεση:  AMY AE
    τηλ:  210-6133000

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles