21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Plantronics Voyager Legend. Tο εξυπνότερο Bluetooth ακουστικό στον κόσμο

    Καλωσορίστε το Plantronics Voyager Legend, που φιλοδοξεί να δημιουργήσει έναν πραγματικό «μύθο» για την κατηγορία του, καθώς αποτελεί μία “πανέξυπνη Bluetooth” πρόταση για κάθε χρήστη. Κορυφαία χαρακτηριστικά του η έξυπνη αναδρομολόγηση κλήσεων, ο πεντακάθαρος ήχος σε κάθε περίπτωση, η δυνατότητα αναγγελίας κλήσης, καθώς και η υποστήριξη φωνητικών εντολών.

    plantronics-voyagerlegend

    Το Voyager Legend λειτουργεί στις περισσότερες περιπτώσεις “διαισθητικά”, διευκολύνοντάς σας σημαντικά κατά τη χρήση του, ακόμη και σε συνθήκες που βρίσκεστε εν κινήσει ή επιδίδεστε σε άλλες δραστηριότητες. Το «έξυπνο» ακουστικό της Plantronics μπορεί να κατευθύνει τις κλήσεις στο κινητό ή τα ακουστικά σας, έχει τη δυνατότητα να σταματήσει τη μουσική σε περίπτωση εισερχόμενης κλήσης, ενώ σας επιτρέπει να απαντήσετε αυτόματα σε μία κλήση τοποθετώντας το ακουστικό απλά στο αυτί σας, χάρη στην τεχνολογία Smart Sensor… Αυτή κι αν είναι ευκολία!

    Επιπλέον, η παρουσία multi-microphones βελτιστοποιεί τη φωνή σας και ελαχιστοποιεί το θόρυβο που προκαλείται από τον άνεμο, τις κινήσεις και τους ήχους του περιβάλλοντος, για απροβλημάτιστη επικοινωνία κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

    Και σε περίπτωση που το έχετε ήδη στο αυτί σας, το Voyager Legend έτσι απλά μπορεί να σας… ανακοινώνει ποιος σας καλεί και απλά περιμένει από εσάς να απαντήσετε με “Answer” ή “Ignore”, ώστε να διαχειριστείτε την κλήση. Επιπλέον, πατώντας απλά το κουμπί της φωνητικής εντολής μπορείτε να ζητήσετε να μάθετε το επίπεδο μπαταρίας, την κατάσταση σύνδεσης και άλλα στοιχεία του αγαπημένου σας gadget.

    voyager_legend_woman_driving

    Τo Voyager Legend σάς επιτρέπει να το χρησιμοποιήσετε και στις πιο δύσκολες συνθήκες, καθώς, χάρη στην υποστήριξη της τεχνολογίας P2i, είναι ανθεκτικό στην υγρασία. Μπορεί να αντέξει τη βροχή, τον ιδρώτα, ακόμη και να επιβιώσει από τον καφέ που μπορεί να ρίξετε κατά λάθος πάνω του.

    Τέλος, χάρη στην εφαρμογή «Find MyHeadset» που διατίθεται για Android σας επιτρέπει να εντοπίσετε το ακουστικό σας σε περίπτωση που είναι χαμένο κάτω από το χάος του γραφείου ή κάπου στο σπίτι σας, ενώ χάρη στο MyHeadset updater μπορείτε να ενημερώνετε τη συσκευή σας online, περνώντας αναβαθμίσεις που θα την κάνουν ακόμη πιο ξεχωριστή.

    www.amy.gr

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles