13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Plan(tronics) your holidays! Τα πιο οικονομικά Bluetooth ακουστικά θα ταξιδέψουν μαζί σας αυτό το καλοκαίρι

    Το καλοκαίρι ήρθε και η ώρα της απόδρασης πλησιάζει. Λίγο πριν αποβιβαστείτε στο πλοίο της γραμμής, οι τελευταίες αγορές σας φυσικά έχουν να κάνουν με όλα εκείνα τα αξεσουάρ που θα διευκολύνουν την απόδρασή σας. Έτσι, τι θα λέγατε για ένα “δώρο” για το smartphone σας; Βρήκαμε τις ιδανικές προτάσεις, τα πιο οικονομικά (αλλά και ποιοτικά) Bluetooth headsets της αγοράς, με τη σιγουριά που ακούει στο όνομα Plantronics! Από 29,9 έως 69,9 ευρώ, δε θα “ενοχλήσουν” την τσέπη σας και θα αποτελέσουν τον σύντροφο της αγαπημένης σας συσκευής το φετινό καλοκαίρι. 

    PLANTRONICS Explorer 55

    32.99€

    Bluetooth PLANTRONICS Explorer 55

    Το πιο οικονομικό, που όμως θα σας βολέψει πολύ. Είναι ελαφρύ, διαθέτει εργονομικό σχεδιασμό και σας επιτρέπει να το τοποθετήσετε με την ίδια απαράμιλλη άνεση, είτε πίσω από το αριστερό είτε πίσω από το δεξί αυτί. Δε θα σας κουράσει όσες ώρες και αν το φοράτε, ενώ διαθέτει μεγάλη αυτονομία που μπορεί να φτάσει έως και τις 11 ώρες συνεχούς χρήσης ή 12 ημέρες σε κατάσταση αναμονής. Μπορεί να συνδεθεί με έως και 2 συσκευές ταυτόχρονα, προσφέροντας πεντακάθαρες ποιοτικές συνομιλίες με μείωση εξωτερικών θορύβων και streaming μουσικής. Φυσικά, με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε να ενεργοποιήσετε Siri, Cortana και Google Now. Άψογο!

    PLANTRONICS M75

    34,89€

    Bluetooth PLANTRONICS M75

    Ακόμη μία special πρόταση που δε θα σας κάνει να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη. Το M75 είναι εύκολο στη χρήση και ελαφρύ στη μεταφορά του. Σας επιτρέπει να ελέγξετε την αναπαραγωγή μουσικής και streaming, χρησιμοποιώντας τα κουμπιά στο ακουστικό, ενώ διαθέτει HD ποιότητα ήχου που μειώνει το βάθος και το θόρυβο του ανέμου. Τέλος, έχει τη δυνατότητα σύνδεσης με έως και 2 συσκευές ταυτόχρονα για να μην μπλέκεστε με συνεχείς αποσυνδέσεις.

    PLANTRONICS Explorer 80

    46.99€

    PLANTRONICS Bluetooth Explorer 80

    Μία ακόμη minimal πρόταση από την Plantronics, που μπορείτε να έχετε στο αυτί σας για πολλές ώρες χωρίς να σας κουράζει. Διαθέτει κορυφαία αυτονομία που φτάνει τις 11 ώρες συνεχούς λειτουργίας αλλά και τις 16 μέρες αναμονής. Αν θέλετε ακόμη περισσότερο …χρόνο η λειτουργία DeepSleep standby mode απογειώνει την αυτονομία έως και τους 6 μήνες. Επιπλέον, μπορείτε να συνδέσετε το Explorer 80 με έως 2 συσκευές ταυτόχρονα, για παράδειγμα με το Smartphone και το Tablet σου, ή με δύο διαφορετικά κινητά τηλέφωνα, για έξτρα λειτουργικότητα.

    PLANTRONICS Explorer 110

    54.99€

    PLANTRONICS Bluetooth Explorer 110

    Συμπαγές αλλά και ελαφρύ και κομψό, θα αισθάνεστε ότι δεν το φοράτε καν. Είναι το Explorer 110 με συνεχή λειτουργία που μπορεί να φτάσει έως και τις 7 ώρες, αλλά και αυτονομία που αγγίζει τις 11 ημέρες αναμονής. Και σε αυτή την περίπτωση, το DeepSleep standby mode εκτινάσσει την αυτονομία στους 6 μήνες! Φυσικά, μπορείτε να το συνδέσετε ασύρματα μέσω Bluetooth με δύο συσκευές ταυτόχρονα, ενώ η διαχείριση βασικών λειτουργιών είναι εξαιρετικά απλή και υποστηρίζει φωνητικές εντολές (στην αγγλική γλώσσα).

    PLANTRONICS BackBeat Fit 500

    62.99€

    PLANTRONICS Bluetooth BackBeat Fit 500

    Αν προτιμάτε ένα ζευγάρι on-ear headphones που θα σας συνοδεύουν στις αθλητικές σας δραστηριότητες κι όχι μόνο, η Plantronics φροντίζει και γι’ αυτό. Είναι ελαφριά και άνετα, ώστε να μπορείτε να τα φοράτε διαρκώς χωρίς να σας κουράζουν. Έρχονται με ειδική επίστρωση και επένδυση (P2i military-grade) κατά του ιδρώτα, της υγρασίας και των σταγόνων της βροχής, ενώ διαθέτουν ισχυρούς οδηγούς 40mm που προσφέρουν δυνατό, βαθύ, πλούσιο και, πάντα, ισορροπημένο ήχο. Συνοδεύονται από ειδική θήκη και υπάρχει η δυνατότητα αναδίπλωσής τους, ώστε να μπορείτε να τα αποθηκεύετε με ευκολία και να τα έχετε συνέχεια μαζί σας.

    Σημεία διάθεσης :  Cosmote, Γερμανος, Vodafone,  Public, Κωτσόβολος, Media Markt

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles