24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Πλατφόρμα Blupath: Δωρεάν υπηρεσίες για αύξηση της πελατείας των κυπριακών επιχειρήσεων

    Μια πλατφόρμα σχεδιασμένη στην Κύπρο, θα ξεκινήσει να προσφέρει δωρεάν από τις 28 Φεβρουαρίου και για μια περίοδο 3 μηνών, μια σειρά διαφόρων υπηρεσιών, που μπορούν να βοηθήσουν όλες τις κυπριακές επιχειρήσεις (ανεξαρτήτως  μεγέθους), να αυξήσουν την πελατεία τους.

    Blupath_devices_presentation peakkin beacons

    Πρόκειται για την πλατφόρμα Blupath, μέσω της οποίας επιτυγχάνεται η ηλεκτρονική επικοινωνία με τους καταναλωτές που πλησιάζουν σε ένα εμπορικό χώρο ή είναι κοντά σε αυτόν, διαφημίζοντας και προωθώντας έτσι τα προϊόντα και τις υπηρεσίες  μιας επιχείρησης. Στόχος της πλατφόρμας Blupath, είναι να προσφέρει τις δυνατότητες του location based marketing. Είναι ιδανική για μικρομεσαίους εμπορικούς χώρους και επιχειρήσεις οποιουδήποτε μεγέθους, με εύκολη, άμεση και γρήγορη χρήση, χωρίς την ανάγκη κάποιας τεχνικής εγκατάστασης. Η πλατφόρμα υποστηρίζει και τα δυο λειτουργικά κινητών συσκευών Android και iOS, χωρίς να είναι απαραίτητη η εγκατάσταση κάποιας συγκεκριμένης εφαρμογής στο κινητό. Για αποφυγή spamming ο καταναλωτής έχει πάντα την δυνατότητα να επιλέγει αν θα επικοινωνεί ή όχι με ένα χώρο.

    Τέλος, η πλατφόρμα Blupath, με την χρήση μιας σειράς τεχνολογίων, επιτρέπει την εκμετάλλευση όλων των πιθανών καναλιών επικοινωνίας που μπορεί να  είναι διαθέσιμα σε ένα χώρο (wifi, beacons, εκτυπωμένοι κωδικοί, κτλ). Ο κάθε ένας εμπορικός χώρος η επιχείρηση μπορεί να επιλέξει την υπηρεσία που θέλει να χρησιμοποιήσει, ανάλογα με τις ανάγκες του, χωρίς να απαιτείται η χρήση κάποιας ακριβής συσκευής και χωρίς κανένα επιπρόσθετο οικονομικό κόστος.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles