15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    PlayDate smart ball, το απόλυτο high-tech gadget για το κατοικίδιο σας!

    Σίγουρα τα τελευταία έχουμε δει πολλά προϊόντα υψηλής τεχνολογίας για τα αγαπημένα μας κατοικίδια, όπως για παράδειγμα gadgets που παρακολουθούν την υγεία τους ή έξυπνα πιάτα φαγητού κ.ά. Αυτό που έλειπε τόσο καιρό όμως είναι ένα smart παιχνίδι, το οποίο να δίνει τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη μίας γάτας ή ενός σκύλου να παίξουν με το ζωάκι τους από οπουδήποτε και εάν βρίσκονται! Η PlayDate μία start up εταιρεία υψηλής τεχνολογίας έχει τη λύση, καθώς σχεδιάζει να αναπτύξει μία έξυπνη μπάλα, η οποία θα μπορεί να κρατάει απασχολημένο τον τετράποδο σύντροφο σας για όση ώρα θα λείπετε από το σπίτι!

    4_playdate-1-768x512

    To εν λόγω εξελιγμένο pet toy της PlayDate θα μοιάζει σε φιλοσοφία με τον BB8 της Sphero, καθώς ο χρήστης της θα μπορεί να την ενεργοποιήσει και να την κατευθύνει στο χώρο μέσα από την αντίστοιχη εφαρμογή, ακόμη και εάν βρίσκεται πολλά χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του! Η μπάλα θα ρολάρει στους χώρους του σπιτιού κρατώντας απασχολημένο το κατοικίδιο του χρήστη, ενώ παράλληλα θα δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη της να τραβάει φωτογραφίες και videos! Η συγκεκριμένη μπάλα θα είναι φυσικά κατασκευασμένη από ανθεκτικά υλικά, έτσι ώστε να “αντέχει” στα δαγκώματα των τετράποδων φίλων μας και σύμφωνα με τον Kevin Li, CEO της PlayDate, η ιδέα της έξυπνης μπάλας γεννήθηκε όταν σκέφτηκε την “ενοχή” που τις περισσότερες φορές νιώθουν οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων όταν αφήνουν τους αγαπημένους τους φίλους μόνους στο σπίτι.

    playdate-gallery-2-1

    Η PlayDate για να υποστηρίξει και να ολοκληρώσει το project της τρέχει μία καμπάνια στo indiegogo, αναζητώντας 60.000 όπου μέσα σε λίγες ώρες περισσότεροι από 900 backers χρηματοδότησαν το συγκεκριμένο έξυπνο παιχνίδι! Δείτε και το video που ακολουθεί για να σχηματίσετε μία καλύτερη εικόνα για τις δυνατότητες του smart pet toy της PlayDate…

    https://youtu.be/e0zwKScb0vE

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles