24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    PlayStation 2 games στο PlayStation 4! Η Sony σχεδιάζει λειτουργία emulation!

    Όλοι γνωρίζουμε ότι τo PlayStation 2 συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο πετυχημένες κονσόλες όλων των εποχών, καθώς μέσα σε ένα χρονικό διάστημα 13 ετών πουλήθηκαν περισσότερες από 155 εκατομμύρια μονάδες. Με 3.800 και πλέον τίτλους σίγουρα το PlayStation 2 είναι μία δύναμη που δεν γίνεται με τίποτα να περάσει απαρατήρητη.

    PlayStation 2 b

    Όπως έγινε γνωστό, η Sony αποφάσισε να εκμεταλλευθεί τη δυναμική του PlayStation 2 για αυτό και όπως έγινε γνωστό (μέσω του Wired), η Sony αυτή τη στιγμή δουλεύει πάνω στην ανάπτυξη μίας emulation τεχνολογίας, ώστε το PlayStation 4 να μπορεί να τρέξει τα παλαιότερα games του PlayStation 2. Αν και αυτή τη στιγμή δεν έχουν προκύψει περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τις δυνατότητες του συγκεκριμένου feature, ωστόσο εδώ και καιρό ανεπιβεβαίωτες φήμες έκαναν λόγο ότι ήδη η Sony έχει ξεκινήσει τα πρώτα tests, με σκοπό να δημιουργήσει ένα emulated περιβάλλον του PS2 στο PS4. To πιθανότερο είναι ότι με το εν λόγω feature θα αναβαθμιστούν ποιοτικά (καλύτερα γραφικά και κίνηση) όλα τα games του PlayStation 2, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσουν και extra features (όπως για παράδειγμα είναι τα trophies). Χωρίς αμφιβολία, η συγκεκριμένη κίνηση από τη Sony θα ικανοποιήσει τους μακροχρόνιους fans του PlayStation και θα δώσει τη δυνατότητα σε πολλούς gamers, οι οποίοι δεν είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το PlayStation 2 να τρέξουν ορισμένους εκ των πιο ιστορικών τίτλων του.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles