21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Το PlayStation 4 κάνει ποδαρικό στο 2016 με τα πιο hot games της νέας χρονιάς!

    Το PlayStation 4 είναι βέβαιο ότι θα πρωταγωνιστήσει στον κόσμο του gaming και τη νέα χρονιά, καθώς οι fans της κονσόλας της Sony θα πρέπει να περιμένουν δεκάδες νέα games τα οποία θα αναδείξουν ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες του PS4. Η Sony διάλεξε λοιπόν τον καλύτερο τρόπο για να καλωσορίσει το 2016, δημιουργώντας ένα video με τους πιο hot αποκλειστικούς τίτλους για το PlayStation 4 που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν μέσα στη νέα χρονιά.

    PlayStation 4 2

    Το εν λόγω πρωτοχρονιάτικο trailer μέσα σε κάτι περισσότερο από δύο λεπτά παρουσιάζει 20 δυνατά exclusives για το PlayStation 4, τα οποία είναι βέβαιο ότι θα ξετρελάνουν τους fans της κονσόλας της Sony και θα συζητηθούν αρκετά από όλους τους gamers. Η λίστα περιλαμβάνει μία σειρά από AAA blockbuster τίτλους όπως είναι τα Hellblade, Uncharted 4: Α Thief’s End, Horizon: Zero Dawn, Street Fighter V, The Last Guardian, Shadow of the Beast αλλά και μερικά ακόμη games που είναι μικρότερης «εμβέλειας», αλλά εξίσου ενδιαφέροντα όπως τα Firewatch, Nier: Automata, Boundless, The Tomorrow Children και Drawn to Death. Απολαύστε το trailer που ακολουθεί και ετοιμαστείτε για μία ακόμη δυνατή χρονιά στο PlayStation 4!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles