22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ανακοινώθηκε νέο Gran Turismo game για το PlayStation 4!

    Η σειρά racing games Gran Turismo έχει συνδεθεί με την εξέλιξη των κονσολών PlayStation και σίγουρα η είδηση ενός νέου παιχνιδιού που ανήκει στο διάσημο franchise σε καμία περίπτωση δε γίνεται να περάσει απαρατήρητη. Άλλωστε είναι γνωστό ότι όποτε κυκλοφορεί ένα νέο Gran Turismo game οι fans του PlayStation λιώνουν από συγκίνηση. Για αυτό και η επίσημη ανακοίνωση του Gran Turismo Sport που έλαβε χώρα στη διάρκεια του Paris Game Week σίγουρα έκανε τις καρδιές πολλών PlayStation fans να σκιρτήσουν!

    Gran Turismo Sport

    Όπως αποκάλυψε ο ιθύνων νους του Gran Turismo, Kazunori Yamauchi, το exclusive game για το PlayStation  4 Gran Turismo Sport, θα βασίζεται στην ίδια πετυχημένη συνταγή των προηγουμένων racing games της θρυλικής σειράς. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει δύο πρωταθλήματα που θα φέρουν την επίσημη σφραγίδα της FIA, όπου μάλιστα οι οδηγοί που θα διαπρέπουν στο online κομμάτι του παιχνιδιού θα βραβεύονται απευθείας από τη FIA μαζί με τους πραγματικούς οδηγούς που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα FIA GT! O Kazunori Yamauchi ανέφερε ότι το Gran Turismo Sport (που δεν έχει σχέση με το Gran Turismo 7) θα μπει σε φάση beta testing στις αρχές του 2016, ενώ αποκάλυψε ότι οι developers αυτή τη στιγμή πειραματίζονται και με την τεχνολογία του PlayStation VR, με τα πρώτα αποτελέσματα να είναι άκρως ενθαρρυντικά. Εάν θέλετε να πάρετε μία καλύτερη γεύση από το νέο τίτλο στης σειρά Gran Turismo δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το παρακάτω trailer…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles