20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το PlayStation VR αποκαλύπτεται μέσα από το επίσημο unboxing του!

    To PlayStation VR είναι μαζί με το PlayStation Pro, τα δύο μεγάλα στοιχήματα της Sony στον κόσμο του gaming. Ειδικότερα το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει μοιραία το PlayStation VR, καθώς πρόκειται για την πρώτη απόπειρα του κολοσσού του gaming στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας. Σχεδόν δύο εβδομάδες απέμειναν μέχρι τη επίσημη κυκλοφορία του PlayStation VR (στις 13 Οκτωβρίου) και η Sony με ένα επίσημο video της μας δείχνει τι θα περιέχει το «μαγικό κουτάκι», το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει την virtual reality εποχή για την κονσόλα της.

    playstation-vr-unboxing-2

    Το unboxing που πραγματοποιείται από τον υπεύθυνο του PlayStation Blog, Sid Shuman, μας βοηθάει να ρίξουμε μία καλή ματιά στο core packaging του VR headset, το οποίο θα στοιχίζει κοντά στα 400 ευρώ. Συγκεκριμένα, στην βασική έκδοση του PlayStation VR οι gamers θα βρουν εκτός από το headset, το dedicated processor box, stereo headphones και όλα τα καλώδια που απαιτούνται για να μπορέσουν να ξεκινήσουν το ταξίδι τους στον μαγευτικό κόσμο της εικονικής πραγματικότητας. Επιπλέον, η core edition του PS VR έρχεται με ένα demo disc που περιλαμβάνει 18 τίτλους (για την αμερικανική αγορά, καθώς για την Ευρώπη θα είναι 8 τα demos) και τα pre-orders για τη συσκευή έχουν εξαντληθεί εδώ και καιρό με τη Sony να προειδοποιεί από τώρα ότι θα υπάρξουν ελλείψεις στην αγορά. Παράλληλα, η Sony σκοπεύει να κυκλοφορήσει και ένα πιο πλούσιο bundle, το οποίο θα έχει εκτός από τα περιεχόμενα του core package και την PlayStation Camera μαζί με τα PS Move Controllers και το PlayStation VR Worlds (μία συλλογή με πέντε τίτλους). Φυσικά, και για τις δύο περιπτώσεις το PlayStation VR χρειάζεται την κονσόλα PlayStation για να λειτουργήσει.

    playstation-vr-unboxing-1

    Αναμφίβολα, η συγκεκριμένη κυκλοφορία από τη Sony είναι κομβικής σημασίας για το «μέλλον» του VR και για αυτό παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η εξέλιξη και η συνολική πορεία του στην αγορά… Για να δούμε τι θα δούμε…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles