16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Πληροφορίες για iPhone 7s μέσα στο 2017 με A11 chipset και χρωματική επιλογή σε… κόκκινο!

    Οι φήμες για επερχόμενα iPhone δε σταματούν ποτέ και, τώρα που η εταιρεία ετοιμάζεται για τα 10 χρόνια εορτασμού του iPhone, όλοι αναμένουν κάτι δυνατό για το 2017. Οι νέες πληροφορίες όμως θέλουν να κυκλοφορεί iPhone 7S (και όχι iPhone 8 όπως έχουμε διαβάσει σε άλλες φήμες). Τι σημαίνει αυτό; Ίσως ότι δε θα δούμε κυρτή OLED οθόνη, δε θα δούμε γυαλί στην πίσω επιφάνεια της συσκευής, δε θα δούμε συνολικά τεράστιο redesign, ούτε ασύρματη φόρτιση. Θα δούμε όπως τα 7S και 7S Plus τα οποία θα διαθέτουν νέα A11 chipsets, αλλά και νέες χρωματικές επιλογές.

    iphone-7s-rumors

    Για την ακρίβεια, εκτός από τα rose gold, gold, silver, matte black και jet black, η συσκευή θα κυκλοφορήσει και σε κόκκινο. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ανώνυμη πηγή στους προμηθευτές της εταιρείaς από την Ταϊβάν σε μία ενδιαφέρουσα φήμη, που έρχεται σε αντίθεση με άλλες που έχουμε διαβάσει, όμως είναι υπό εξέταση.

    Σίγουρα θα διαβάζουμε πολλά για νέα iPhone και τους επόμενους μήνες οπότε “‘Take it with a grain of salt'” όπως λέει και η γνωστή αγγλική έκφραση.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles