24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Πλώρη για Netflix βάζει το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

    Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, μετά από αρκετά χρόνια τηλεοπτικής απουσίας, επέστρεψε ξανά στο Mega με τη νέα σειρά “Maestro”. Το σίριαλ, στο οποίο πρωταγωνιστούν, εκτός από τον ίδιο, οι Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου κ.α., έκανε χτες πρεμιέρα και, όπως δείχνουν τα πρώτα νούμερα, κατάφερε να κεντρίσει την περιέργεια του κοινού. Εκτός από τα νούμερα τηλεθέασης, η είδηση που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι ότι το “Maestro” ετοιμάζεται να ανοίξει φτερά για το Netflix.

    Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρισκόταν εδώ και αρκετό καιρό σε διαπραγματεύσεις με τον “κολοσσό” του streaming, αφού η προβολή της νέας παραγωγής στο εξωτερικό βρισκόταν από την αρχή στα σχέδιά του. Όπως φαίνεται πλέον κατέληξαν σε συμφωνία, η οποία προβλέπει ότι το Mega θα προβάλει τη σειρά αποκλειστικά στην Ελλάδα, όχι όμως σε κάποια online πλατφόρμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο επίσημο site, κάτω από την περιγραφή της σειράς Maestro υπάρχει η σημείωση: “Τα επεισόδια της σειράς θα είναι διαθέσιμα online για 13 μέρες”. Κάπως έτσι ανοίγει ο δρόμος για το εξωτερικό, χωρίς προς το παρόν να έχουμε κάτι επίσημο. Οι φήμες πάντως θέλουν το Maestro να γίνεται η πρώτη ελληνική παραγωγή που θα αποκτήσει μια θέση στον κατάλογο του Netflix.

    Στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, “ο Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…”

    Διαβάστε επίσης:

    Enola Holmes 2: Η Millie Bobby Brown και ο Henry Cavill ψάχνουν το χαμένο κορίτσι (trailer) (digitallife.gr)

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles