19.7 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Plug n Play TV από την PrimeTel

    PTL_PlugnPlayTV_Web primetel

    Ένα νέο ευέλικτο τρόπο θέασης για τους ποδοσφαιρόφιλους παρουσίασε πρόσφατα η PrimeTel. Πρόκειται για τη νέα υπηρεσία Plug n Play TV η οπαία προσφέρει άμεση πρόσβαση σε όλα τα μεγάλα ποδοσφαιρικά γεγονότα ακόμα και την ίδια μέρα! Αναλυτικότερα, τo Plug n Play TV παρέχει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να ενεργοποιήσουν άμεσα την υπηρεσία τηλεόρασης μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταφορά της γραμμής τους στην PrimeTel έτσι ώστε να μη χάσουν λεπτό από την αγωνιστική δράση.

    Το κόστος του Plug n Play TV είναι στα €34.90 ανά μήνα και όσοι το αποκτήσουν το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να το συνδέσουν στην πρίζα, να ενωθούν στο ίντερνετ και σε ελάχιστο χρόνο θα μπορούν να απολαύσουν τον αγώνα της ομάδας τους.

    Με το Plug n Play TV της PrimeTel μπορεί κανείς να παρακολουθεί:

    • Τις κορυφαίες ομάδες του Κυπριακού πρωταθλήματος: Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ, Ανόρθωση, Πάφο και επιλεγμένους αγώνες των Ερμή και Καρμιώτισσας
    • Το Ισπανικό Πρωτάθλημα “La Liga”, Γερμανικό Πρωτάθλημα “Bundesliga”, Γαλλικό Πρωτάθλημα “Ligue 1”, Κύπελλο Ισπανίας “Copa Del Rey”, Γερμανικό “Supercup” και Γαλλικό Κύπελο “Coupe de la Ligue”
    • Δημοφιλείς και βραβευμένες ξένες σειρές, ταινίες, ντοκιμαντέρ, παιδικά, ειδήσεις, μόδα και ψυχαγωγία μέσα από περισσότερα από 50 διεθνή και τοπικά κανάλια με μία μόνο συνδρομή!

    Σημειώνεται ότι το Plug n Play TV της PrimeTel προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για οικιακή χρήση.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles