13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Plus3.gr: Κινητά, gadgets, συσκευές τεχνολογίας και περιφερειακά σε τιμές που δεν φαντάζεστε

    Στο κατάστημα Plus3.gr μπορείτε να βρείτε όλα εκείνα που χρειάζεστε και αφορούν τις ηλεκτρονικές σας συσκευές: από τα τελευταία smartphones και gadgets, μέχρι και περιφερειακά ηλεκτρονικών υπολογιστών, θήκες, τσάντες και χρηστικά προϊόντα τεχνολογίας που καλύπτουν τις περισσότερες από τις ανάγκες σας. Τόσο στο ηλεκτρονικό κατάστημα, όσο και στα φυσικά καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα βρείτε λύσεις για όσα χρειάζεστε, με ενημερωμένο και προσεκτικό service.

    Προτάσεις για Πασχαλινές Αγορές

    Ainol Novo9 Spark (Firewire) QuadCore Retina

    ainol-novo9-spark-quad-core-9-7-inch-retina-screen-ram-2gb

    Το 9,7 ιντσών tablet διαθέτει IPS οθόνη RETINA Capacitive, «τρέχει» λειτουργικό Android 4.1 (Jelly Bean) και τετραπύρηνο επεξεργαστή Boxchip A31 χρονισμένο στο 1.5GHz. Η RAM του είναι στα 2GB και ο χώρος αποθήκευσης είναι στα 16GB. Εκτός των εντυπωσιακών χαρακτηριστικών, διακρίνεται και για την εξαιρετικά κομψή σχεδίασή του.

    AIPTEK – Pocket Cinema Projector T20

    aiptekt20_big

    Ο Τ20 είναι ο νέος USB βιντεοπροβολέας της σειράς AIPTEK Pocket Cinema που λειτουργεί με απευθείας σύνδεση με τον φορητό σας υπολογιστή μέσω USB. Το μικρό του βάρος και μέγεθος σας επιτρέπουν να το έχετε πάντα μαζί σας στην τσάντα του laptop ή του netbook σας.

    Είναι το ιδανικό εργαλείο για τις παρουσιάσεις σας αλλά και για την προσωπική σας ψυχαγωγία. Πολύ σύντομα θα γίνει ο καλύτερος σας φίλος και για τις διακοπές καθώς θα σας δώσει την δυνατότητα να έχετε παντού μαζί σας μια οθόνη μεγέθους 50 ιντσών.

    www.plus3.gr

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles