19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Poco F4 GT: Έσκασε και είναι πραγματικός… «δυναμίτης»!

    Το Sub-brand της Xiaomi, Poco συνεχίζει να μας εκπλήσσει με συσκευές οι οποίες πάντοτε φλερτάρουν με τη φιλοσοφία του Value for Money! H Poco μόλις παρουσίασε το Poco F4 GT, ένα απίστευτα δυνατό gaming phone (μιας και στην ουσία πρόκειται για ένα rebranded Redmi K50 Gaming).

    Το Poco F4 GT που ξεχωρίζει για τον αεροδυναμικό σχεδιασμό του διαθέτει στο εσωτερικό του το Snapdragon 8 Gen 1, αλλά και τεχνολογία LiquidCool 3.0, η οποία βοηθάει στην καλύτερη απορρόφηση της θερμότητας (έρχεται με δύο vapor chambers μεγαλύτερα κατά 170% σε σύγκριση με τον προκάτοχο του Poco F3). Επίσης, το νέο Poco phone διαθέτει AMOLED display στις 6.67 ίντσες, 120Hz refresh rate, Adreno 730 GPU (50% πιο γρήγορο από την προηγούμενη γενιά), ενώ το sampling rate του αγγίζει τα 480Hz, πράγμα που σημαίνει εξαιρετική απόκριση στα mobile games. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Poco, έχει επενδύσει αρκετά στον τομέα της αυτονομίας και του fast charging, καθώς η μπαταρία των 4700mAh με το HyperCharge System των 120W δύναται να φορτίσει τη συσκευή από το 0 στο 100% μέσα σε μόλις 27 λεπτά!

    Παράλληλα, η Poco έχει προσέξει και το camera setup, εξοπλίζοντας το F4 GT με δύο image sensors που φέρουν την ποιοτική σφραγίδα της Sony. Στο πίσω κομμάτι θα συναντήσετε έναν IMX686 sensor me 64ΜP, καθώς επίσης και μία Ultra Wide Camera με 8MP και μια Macro camera στα 2MP. O δεύτερος σένσορας που φέρει την υπογραφή της Sony είναι ένας IMX596 στα 20MP, ο οποίος βρίσκεται στο μπροστινό τμήμα της συσκευής (selfie cam).

    To Poco F4 GT θα αρχίσει να είναι διαθέσιμο από τις 28/4 και θα το δούμε σε δύο εκδόσεις, μια με 8GB RAM / 128GB storage με τιμή περίπου στα €600 και μία version στα 12GB RAM / 256GB αποθηκευτικού χώρου στα €700. Και στις δύο περιπτώσεις χρησιμοποιείται LPDDR5 RAM και UFS 3.1 σε ότι έχει να κάνει τον αποθηκευτικό χώρο.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles