18.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Poco F5 Global Edition: Εμφανίστηκε το νέο πανίσχυρο Value for Money smartphone!

    Αν μη τι άλλο τα Poco phones παίζουν πολύ δυνατά στη VfM κατηγορία, για αυτό και η global edition του Poco F5 που ανακοινώθηκε πρόσφατα σίγουρα μπορεί να τραβήξει το ενδιαφέρον των users που επιθυμούν οικονομία και υψηλή ποιότητα κατασκευής. Η συσκευή που εμφανίστηκε στο Geekbench έρχεται με ομολογουμένως αρκετά ενδιαφέροντα tech specs που σίγουρα μπορούν να κερδίσουν και τους πιο απαιτητικούς.

    Συγκεκριμένα, το Poco F5 έχει στην καρδιά του Snapdragon 7+ Gen 2 SoC, συνοδευόμενο από 12GB RAM και θα αποτελεί το πρώτο smartphone που θα στηρίζεται στο προαναφερθέν chipset. Συγκεκριμένα, η νέα γενιά των mid-range Snapdragon υπόσχεται 50% υψηλότερο συνολικό performance, 13% καλύτερη ενεργειακή διαχείριση και 2x βελτιωμένο AI performance, σε σύγκριση με την πρώτη γενιά του Snapdragon 7.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το Poco F5 σημείωσε ένα score της τάξης των 1629 και 4295 πόντων (single-core και multi-core) και από τη στιγμή που αποτελεί ουσιαστικά για μια rebranded έκδοση του Redmi Note 12 Turbo θα πρέπει να αναμένουμε και αρκετά παρόμοια stats. Ειδικότερα, το νέο VfM Poco phone θα διαθέτει FHD+ display 6.67 ιντσών (τεχνολογίας AMOLED), 120Hz refresh rate, έως 256GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου (θα υπάρχει και μια ακόμη πιο οικονομική έκδοση με 128GB storage), καθώς επίσης main camera στα 64MP, 8MP secondary lens, 2MP sensor και 16MP selfie camera. Τέλος, στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά πρόκειται να συναντήσουμε μπαταρία με χωρητικότητα στα 5000mAh με δυνατότητα για fast charging στα 67W και λειτουργικό Android 13 με MUI 14. Αν και δεν έχουμε επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, σίγουρα το global release του δεν αργεί ιδιαίτερα…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles