17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ποδαρικό για το 2012 με Golden-i στη Θεσσαλονίκη

    Το πρώτο κατάστημα Golden-i στη Θεσσαλονίκη άνοιξε τις πύλες του στο πλήρως ανανεωμένο Mediterranean Cosmos, το μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο της βόρειας Ελλάδας.


    Στις 3 Ιανουαρίου 2012, στις 6.00μ.μ. το νέο Golden-i, το πρώτο κατάστημα αποκλειστικά με προϊόντα Apple στη βόρεια Ελλάδα, που λειτουργεί ως Apple Premium Reseller (APR), υποδέχτηκε μ’ ένα μεγάλο πάρτι εγκαινίων όλους τους φίλους της Apple. Μουσική και χορός, οι Loona Beats και οι Vegas και πολλές εκπλήξεις περίμεναν τους χιλιάδες επισκέπτες.

    Η ομάδα του Golden-i στη Θεσσαλονίκη, που αποτελείται από νέα κορίτσια και αγόρια, με όρεξη, αγάπη γι’ αυτό που κάνουν, ομαδικό πνεύμα, ανεξάντλητη διάθεση εξυπηρέτησης και υψηλό επίπεδο γνώσεων στα προϊόντα Apple και τα αξεσουάρ, ήταν πανέτοιμη και υποδέχτηκε το ενθουσιώδες κοινό που επισκέφθηκε το κατάστημα.

    «Το Golden-i της Θεσσαλονίκης, αποτελεί για εμάς ένα ακόμη εγχείρημα που από την πρώτη κιόλας ημέρα γνώρισε μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό των φίλων της Αpple. Η Βόρεια Ελλάδα, αποκτά με το νέο κατάστημα Golden-i, ένα σημείο επαφής για όλους τους φίλους της Apple στο πρώτο επίσημο Apple Premium Reseller της πόλης», δήλωσε η κα Πέννυ Ιωακείμ, υπεύθυνη μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων της ACE-Hellas.

    Όσο για το πρώτο κατάστημα Golden-i στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι έκλεισε ήδη έναν πολύ επιτυχημένο χρόνο λειτουργίας, φτάνοντας σε κύκλο εργασιών άνω των 4 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Ace Hellas, οι επισκέπτες του καταστήματος έφτασαν τους 150.000, πωλήθηκαν περισσότερα από 40.000 τεμάχια, πάνω από 1.000 υπολογιστές, 1000 iPod, 1500 iPhone και 2000 iPad.

    Ο θαυμαστός κόσμος των πρωτοποριακών προϊόντων Apple, διατίθεται ψηφιακά στο www.golden-i.gr, ή στα καταστήματα Golden-i στο Golden Hall, Κηφισίας 37Α, Μαρούσι και στο νέο Golden-i στο Mediterranean Cosmos στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών. Η αλυσίδα καταστημάτων Golden-i αναπτύσσεται στην Ελλάδα από την εταιρεία ACE-Hellas.


    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles