20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ποια μοντέλα της OnePlus θα λάβουν Android 11 και πότε;

    Το Android 11 σταδιακά εμφανίζεται σε συσκευές πολλών κατασκευαστών, έτσι ήρθε και η σειρά της OnePlus να το “προωθήσει” στις συσκευές της, πέραν των OP 8T, OP 8 και OP 8 Pro.

    Τα προαναφερθέντα μοντέλα είτε παρουσιάστηκαν με το Android 11 προεγκατεστημένο, είτε το δέχθηκαν σαν update μαζί με το OxygenOS 11 τον Οκτώβριο που μας πέρασε. Τι θα γίνει, όμως, με τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρείας;

    Η ίδια απαντάει στο ερώτημα αυτό. Από την επόμενη εβδομάδα, οι τυχεροί κάτοχοι του OnePlus Nord θα αρχίσουν να λαμβάνουν το update στις συσκευές τους. Θα αξιοποιηθεί το user feedback για να διορθωθούν τα όποια bugs πριν το επίσημο ΟΤΑ update. Στη συνέχεια, θα έρθει η σειρά των κατόχων OnePlus 7 και OnePlus 7T. Κανονικά θα είχαν λάβει το update ήδη από τον Δεκέμβριο, αλλά ορισμένα προβλήματα εμπόδισαν το update. Η OP συνεργάστηκε με την Qualcomm για την επίλυσή τους και τώρα τρέχει μια closed beta δοκιμαστική περίοδο. Σε λίγες εβδομάδες, λοιπόν, θα δούμε και την πρώτη open beta του OxygenOS 11 για τις συσκευές αυτές.

    Τέλος, αν έχετε “ξεμείνει” με κάποιο OP 6 ή 6T, ή αν είστε κάτοχοι των Nord 10 5G ή Nord 100, θα απολαύσετε κι εσείς το Android 11 στις συσκευές σας. Απλά δεν ξέρουμε το πότε…

    Πηγή

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles