14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ποιες συσκευές θα “φάνε” Ice Cream Sandwich;

    Είδατε τη νέα έκδοση του Android και κυριολεκτικά τη “λιμπιστήκατε”! Παγωτό σάντουιτς είναι αυτό, πόσο εύκολα μπορεί να του αντισταθεί κανείς; Αν, πάντως, είστε κάτοχοι κάποιας σχετικά πρόσφατης συσκευής με το λειτουργικό της Google, μία αγωνία θα την έχετε. Θα αναβαθμιστεί; Ή όχι; Ας δούμε τα έως τώρα δεδομένα, ανά εταιρεία.

    HTC

    Χωρίς να ανακοινώσει λεπτομέρειες, η ταϊβανέζικη εταιρεία αρκέστηκε να πει ότι το Ice Cream Sandwich θα είναι διαθέσιμο σε όσο περισσότερα κινητά της γίνεται. Η αλήθεια θα θέλαμε κάτι πιο συγκεκριμένο, ωστόσο το μόνο που γνωρίζουμε σίγουρα είναι ότι θα αναβαθμιστεί το HTC Rezound που ανακοινώθηκε πρόσφατα στη Νέα Υόρκη. Μόνο που λίγο μας ενδιαφέρει εδώ στην Ευρώπη, γιατί είναι έκδοση που αφορά την αμερικανική αγορά.

    LG

    Η εταιρεία έχει ανακοινώσει ότι θα αναβαθμίσει το LG Optimus 2X, χωρίς όμως λεπτομέρειες για το πότε θα γίνει αυτό.

    Motorola

    Στις αρχές του 2012, σύμφωνα με επίσημες δηλώσεις της Motorola, θα αναβαθμιστεί με Ice Cream Sandwich το νέο smartphone RAZR της εταιρείας. Το ίδιο θα γίνει και με τo tablet Motorola Xoom, όπως και τα νέα Xoom 2 και Xoom 2 Media Edition.

    Samsung

    Αν και δεν έκανε κάποια επίσημη ανακοίνωση, από διαρροές και πληροφορίες από κατά τόπους αντιπροσωπείες μαθαίνουμε ότι θα αναβαθμιστούν τόσο το Samsung Galaxy S II όσο και το Galaxy Note αλλά και το Google Nexus S. Ice Cream Sandwich θα “φάνε” ακόμη και τα tablets Samsung Galaxy Tab, ενώ ας μην ξεχνάμε ότι τη νέα έκδοση του λειτουργικού της Google “φοράει” ήδη το Samsung Galaxy Nexus.

    Sony Ericsson

    Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα ότι σχεδιάζει να αναβαθμίσει τα Xperia Smartphones της, που έχουν κυκλοφορήσει μέσα στο 2011, στη νέα έκδοση του λειτουργικού της Google. Ελπίζουμε λοιπόν ότι όλες οι πρόσφατες Xperia συσκευές θα φάνε παγωτό σάντουιτς. Το πότε ακριβώς όμως δεν το γνωρίζουμε…

    ΖΤΕ

    Καμία επιβεβαίωση προς το παρόν για update, αν και η κινεζική εταιρεία σημειώνει ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να μπορέσει να προσφέρει την “καλύτερη δυνατή εμπειρία Android” στους χρήστες της.

    Πηγή: Engadget

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles