16 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Ποιο θα είναι το πρώτο smartphone με το πανίσχυρο Snapdragon 8 Gen 4;

    Το κορυφαίο mobile chipset της Qualcomm, Snapdragon 8 Gen 4, αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους και είναι λογικό να αναρωτιόμαστε ποια είναι τα κινητά που θα το ενσωματώσουν πρώτα.

    Σύμφωνα με μια πρόσφατη διαρροή από αξιόπιστη πηγή που αναφέρει το gsmarena, ο κινέζικος κολοσσός Xiaomi φέρεται να έχει συνάψει μια αποκλειστική συμφωνία με την Qualcomm, που της δίνει την άδεια να χρησιμοποιήσει πρώτη το Snapdragon 8 Gen 4. Αυτό επιτρέπει να συμπεράνουμε ότι οι πρώτες 2 συσκευές που θα έρθουν με το νέο SoC θα είναι τα Xiaomi 15 και Xiaomi 15 Pro.

    Στη συνέχεια, θα ακολουθήσουν συσκευές όπως τα OnePlus 13 και iQOO 13.

    Δεν αποκλείεται, βέβαια, η ακριβής σειρά κυκλοφορίας να αλλάξει, ωστόσο, όπως έχει δείξει η ιστορία, οι προαναφερθείσες συσκευές είναι οι “συνήθεις ύποπτοι”… Τα OnePlus 12, iQOO 12, Xiaomi 14 και Xiaomi 14 Pro βρέθηκαν ανάμεσα στις πρώτες συσκευές που εφοδιάστηκαν με το Snapdragon 8 Gen 3, όταν κυκλοφόρησαν στην Κίνα.

    Δεν αποκλείεται, βέβαια, η παγκόσμια κυκλοφορία των Xiaomi 15, OnePlus 13 και iQOO 13 να καθυστερήσει λίγες εβδομάδες σε σχέση με την κινεζική κυκλοφορία, όπως συμβαίνει παραδοσιακά μέχρι σήμερα. Σημειώνεται ότι το Xiaomi 14 Pro ποτέ δεν είδε μια παγκόσμια κυκλοφορία, και δεν αποκλείεται το ίδιο να συμβεί με το διάδοχό του.

     

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles