20.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Σε νέα χρώματα το Xiaomi SU7 – Δείτε το video

    Η Xiaomi πρόσφατα ξεκίνησε τις πωλήσεις του SU7, του πρώτου της ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Η αρχή που έκανε ο τεχνολογικός κολοσσός στην κατηγορία των αυτοκινήτων ήταν κάτι παρά πάνω από επιτυχημένη, καθώς περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι έδειξαν το ενδιαφέρο τους να αποκτήσουν ένα SU7 και 40.000 το κατοχύρωσαν, δίνοντας προκαταβολή. Τα πράγματα πήγαν τόσο καλά που η Xiaomi έπρεπε να αυξήσει τους στόχους παραγωγής της για να ικανοποιήσει την τεράστια ζήτηση.

    Τις τελευταίες μέρες, η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο προωθητικό video για το αυτοκίνητο, στο οποίο δείχνει κάποια νέα χρώματα.

    Ας δούμε την χρωματική παλέτα του Xiaomi SU7:

    Δυστυχώς, η Xiaomi δεν έχει αυτή τη στιγμή την πρόθεση να πουλήσει επίσημα το SU7 έξω από την Κίνα, αφού επικεντρώνεται κατ’ αρχάς στην ικανοποίηση της ζήτησης στην εγχώρια αγορά της. Φυσικά, μπορούμε πάντα να ελπίζουμε ότι κάποια μέρα θα το δούμε και στα μέρη μας. Σημειώνεται ότι η Xiaomi υπέβαλε αίτηση για την άδεια πώλησης του SU7 τον Νοέμβριο, και η δοκιμαστική φάση παραγωγής στο εργοστάσιο ξεκίνησε τον Δεκέμβριο. Η μαζική παραγωγή του SU7 έχει ήδη ξεκινήσει, αλλά όχι με πλήρη ταχύτητα, και οι παραδόσεις στους πελάτες θα ξεκινήσουν περίπου στο τέλος του Απριλίου, σύμφωνα με την εταιρεία. Το εργοστάσιο της Xiaomi στο Πεκίνο έχει ετήσια παραγωγική ικανότητα 150.000 οχημάτων στο πρώτο στάδιο, ανεβαίνοντας στα 300.000 οχήματα στο δεύτερο στάδιο.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles