13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ποιο τραγούδι προτιμάτε ως… soundtrack στο sex;

    Μία πρόσφατη έρευνα, με τίτλο “Η επιστήμη πίσω από το τραγούδι”, για λογαριασμό της Spotify, εξετάζει τη σχέση μεταξύ μουσικής, ρομαντισμού και… αποπλάνησης.


    Σύμφωνα με αυτήν και τον υπεύθυνο της μελέτης ψυχολόγο, Daniel Mullensiefen, το κομμάτι “She’s Like The Wind” από το “Dirty Dancing” ήταν αυτό που επέλεξαν οι περισσότεροι συμμετέχοντες, άνδρες και γυναίκες, ως αυτό που τους… προκαλεί περισσότερο να το ακούν κατά τη διάρκεια του sex, με το 40% όσων ερωτήθησαν να θεωρούν ότι η μουσική τούς “προκαλεί” περισσότερο από ένα… άγγιγμα του συντρόφου τους!

    Όσον αφορά τα υπόλοιπα κομμάτια που κέρδισαν τις προτιμήσεις, μετά το “She’s Like The Wind”, για… soundracks κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, ακολούθησε το “Sexual Healing” του Marvin Gaye και, κατόπιν, το “Bolero” του Ravel. Στην 4η θέση είναι το “Take my Breath Away” (Berlin) ενώ στην 5η το “You See The Trouble With Me” (Barry White).

    Κάτι ακόμη που βγήκε ως συμπέρασμα από την έρευνα είναι ότι οι άνδρες είναι περισσότερο δεκτικοί από τις γυναίκες στο να αλλάζουν μουσικές προτιμήσεις, προκειμένου να εξασφαλίσουν “μεγαλύτερη επιτυχία στο κρεβάτι”.

    Όσον αφορά τώρα τα κομμάτια που θεωρούνται “καλύτερα από το… sex”, στην 1η θέση βρέθηκε το “Bohemian Rhapsody” των Queen και ακολούθησαν το “Sex on Fire” των Kings of Leon και το “Angels” του Robbie Williams. Στην 4η θέση βρίσκεται το “Wonderful Tonight” του Eric Clapton, ενώ ακολουθεί το “Moon Riber” του Andy Williams.

    Στην έρευνα συμμετείχαν 2.000 άτομα από το Ηνωμένο Βασίλειο, με τις ηλικίες τους να κυμαίνονται ανάμεσα στα 18 και τα 91 χρόνια.

    Πηγή: CNN

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles