23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ποιος κλασικός villain του James Bond θα επιστρέψει στο 24ο φιλμ;

    Ένας “κακός” από το πλούσιο παρελθόν του James Bond αναμένεται να επιστρέψει στην επερχόμενη ταινία του διάσημου πράκτορα 007. Φήμες θέλουν τον διάσημο και εξαιρετικό ηθοποιό Christoph Waltz να αναλαμβάνει να ερμηνεύσει τον Ernst Stavro Blofeld, τον φαλακρό αντίπαλο του James Bond που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο φιλμ From Russia with Love.

    Skyfall_-_Gun_Barrel

    Σύμφωνα λοιπόν με την Daily Mail ο Blofeld θα επιστρέψει στην μεγάλη οθόνη, με τον Daniel Craig μάλιστα να ζητάει να αλλάξει και η όλη εικόνα του villain για να ταιριάξει καλύτερα στο πιο “σοβαρό” ύφος που έχουν πάρει πλέον οι ταινίες του James Bond.
    O Blofeld ήταν ένας χαρακτήρας που είχαν δημιουργήσει οι Ian Fleming και Kevin McClory για ένα James Bond φιλμ που δεν έγινε ποτέ, στην πορεία όμως ο Fleming τον χρησιμοποίησε στο μυθιστόρημά του Thunderball.
    Τον χαρακτήρα είχαν ερμηνεύσει στο You Only Live Twice ο Donald Pleasence, στο On Her Majesty’s Secret Service ο “δικός” μας Tέλης Σαβάλας και στο Diamonds Are Forever ο Charles Gary. Τελευταία φορά τον είδαμε το 1981 στο For Your Eyes Only, όπου ο Roger Moore τον έριξε από το ελικόπτερο μέσα σε μία καμινάδα. Προφανώς θα επιστρέψει κομματάκι μαυρισμένος…
    Το 24ο φιλμ του James Bond αναμένεται στις 23 Οκτωβρίου του 2015, με το καστ να το αποτελούν μέχρι τώρα οι Craig, Ralph Fiennes, Ben Whishaw και Naomie Harris.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles