15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ποιοτικοί φορτιστές Foneng Κ300 & Foneng K210 σε ασυναγώνιστη τιμή από το tsialios.gr!

    Ένας φορτιστής για το αγαπημένο μας smartphone ή tablet, αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα εξαιρετικά χρήσιμο και «must-have» προϊόν, το οποίο δεν θα πρέπει να λείπει από τα χέρια κανενός χρήστη. Μάλιστα, από τη στιγμή που οι περισσότεροι από εμάς διαθέτουμε περισσότερες από μία mobile συσκευές στο σπίτι, τότε δεν γίνεται να μην έχουμε και τους ανάλογους φορτιστές, ενώ δεν θα πρέπει να παραλείπουμε και την πρόσφατη “τάση” της mobile βιομηχανίας, όπου τελευταία θέλει να κυκλοφορεί κινητά τηλέφωνα χωρίς την ύπαρξη φορτιστή!

    Για αυτό λοιπόν είτε χρειάζεστε έναν δεύτερο “αναπληρωματικό” φορτιστή, είτε έναν κύριο φορτιστή, η λύση ακούει στο όνομα Foneng. Η Foneng είναι μια κινεζική εταιρεία που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην υψηλή ποιότητα και την ασφάλεια και τα προϊόντα της έρχονται με τις καλύτερες προδιαγραφές. Πρόσφατα είχαμε την ευκαιρία να τεστάρουμε δύο φορτιστές της, τον Κ300 και τον K210 και δεν σας κρύβουμε ότι μείναμε άκρως ικανοποιημένη από τις επιδόσεις τους.

    Ο K300  που συνοδεύεται από καλώδιο USB Type-C, προσφέρει ένταση ρεύματος 3A στις «διψασμένες» για ενέργεια mobile συσκευές σας, ενώ ξεχωρίζει για το ποιοτικό υλικό κατασκευής που δεν είναι άλλο από έναν συνδυασμό πολυκαρβονικού πλαστικού με ABS. To λιτό και κομψό design σας επιτρέπει να τον έχετε μαζί σας 24/7, ενώ το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του είναι ότι υποστηρίζει fast charging, υποστηρίζοντας το δοκιμασμένο πρότυπο Qualcomm QC 3.0. Τέλος, η εξελιγμένη πρόταση της Foneng έρχεται με ενσωματωμένο σύστημα αποφυγής υπέρτασης ή υπερφόρτισης της mobile συσκευής σας.  Η τιμή του είναι τόσο χαμηλή που είναι… «σκάνδαλο», καθώς το βρήκαμε στο tsialios.gr στα 11.90 σε σούπερ προσφορά (από τα 15.90 ευρώ που είναι η κανονική τιμή του)!

    Εκτός από τον εκπληκτικό K300 είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και τον K210 , μια εξίσου συναρπαστική πρόταση από τη Foneng. Ο εν λόγω φορτιστής «βγάζει» 2.1Α και είναι μελετημένος με τέτοιο τρόπο ώστε να αντέχει ακόμη και στις πιο υψηλές θερμοκρασίες. Με ευέλικτο μέγεθος και σε κομψές διαστάσεις για άνετη μεταφορά παντού, αποτελεί έναν υψηλής ποιότητας μετασχηματιστή που παρέχει βέλτιστες συνθήκες φόρτισης παντού και πάντοτε. O K210 (δεν συνοδεύεται από κάποιο καλώδιο USB) και το βρήκαμε στο tsialios.gr σε τιμή σκέτη… πρόκληση, καθώς δεν θα σας στοιχίσει περισσότερα από 6.90 ευρώ.

    Τα gadgets της Foneng, όπως επίσης και τα προϊόντα πολλών ακόμη brands θα τα βρείτε στο tsialios.gr

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles