19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Pokemon Go: Νέες ενημερώσεις της Niantic υπόσχονται … περισσότερη διασκέδαση !

    Μια νέα ενημέρωση στο Pokemon Go ανακοινώθηκε μόλις πριν από μερικές ημέρες και η οποία δίνει πλέον τη δυνατότητα σε κάποιον εκπαιδευτή να μεταφέρει ως έξι συνολικά Pokemon όταν εκπαιδεύει σε ένα γυμναστήριο. Αυτή τη στιγμή, μόνο ένα Pokemon μπορεί να πάρει μέρος σε τέτοιου είδους μάχες, που λαμβάνουν χώρα όταν μάχεστε εναντίον ενός γυμναστηρίου το οποίο ελέγχεται από την ομάδα σας.

    pokemon-go

    Πρόκειται για τη δεύτερη κατά σειρά ενημέρωση που έρχεται με διαφορά μόλις λίγων ημερών από την πρώτη. Παράλληλα, η Niantic είχε ανακοινώσει και μια άλλη ενημέρωση, τονίζοντας συγκεκριμένα, ότι οι παίκτες οι οποίοι λαμβάνουν μετάλλια για την εύρεση συγκεκριμένων Pokemon, όπως τα Kindler, Psychic και Gardener, θα έχουν την ευκαιρία να παίρνουν κάποια bonus τα οποία θα καθιστούν ευκολότερη την εύρεση Pokemon του ίδιου τύπου.

    Η Niantic συγκεκριμένα αναφέρει στο επίσημο blog της: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια που καταβάλλουμε για τη βελτίωση του Pokémon GO και έτσι έχουμε προχωρήσει σε μερικές αλλαγές στον τομέα του γυμναστηρίου για τους εκπαιδευτές όλων των επιπέδων. Συγκεκριμένα, όταν εκπαιδεύετε σε ένα συγκεκριμένο γυμναστήριο, θα μπορείτε να φέρετε ως έξι Pokemon αντί για ένα. Παράλληλα, ο αριθμός των CP points του εχθρικού Pokemon θα προσαρμοστεί χαμηλότερα, προκειμένου οι ικανότητές του να εναρμονιστούν με αυτές του δικού σας Pokemon».

    Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό πότε ακριβώς θα γίνουν διαθέσιμες μέσα στο παιχνίδι οι νέες αλλαγές.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles