15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Polar Α300: Ένας δραστηριογράφος σε μορφή κομψού ρολογιού που σας κρατάει πάντα σε φόρμα

    Την ιδανική λύση για όσους θέλουν να κινητοποιηθούν,  να ελέγξουν και να γίνουν πιο δραστήριοι στην καθημερινότητά τους αποτελεί η νέα συσκευή της Polar Α300.

    polar A300serie_Productline_Pink

    Έρχεται σε μορφή κομψού ρολογιού, με latex περίβλημα που αλλάζει εύκολα και διατίθεται σε 6 χρώματα, για να εκφράζει ανάλογα την διάθεση σας. Με ενσωματωμένη θύρα usb, συνδέεται άμεσα για φόρτιση ή μεταφορά δεδομένων σε αντίστοιχη θύρα ενώ έχει μεγάλη αυτονομία και μνήμη. Διαθετει ενσωματωμένο δραστηριογράφο και σας δείχνει το επίπεδο κινητικότητάς σας ανάλογα με το στόχο σας, έτσι ώστε να είστε ή να γίνετε επαρκώς δραστήριοι.

    Σας πληροφορεί για τον αριθμό των βημάτων σας, την απόσταση που έχετε διανύσει καθώς και τις θερμίδες που έχετε καταναλώσει – συνυπολογίζοντας παράλληλα τον βασικό σας μεταβολισμό.

    Επιπρόσθετα, σας παρέχει την δυνατότητα λήψης και εμφάνισης της καρδιακής σας συχνότητας με πομπό Polar Bluetooth ώστε να ελέγχετε την έντασή σας. Μπορείτε επίσης να βλέπετε τον ενεργειακό δείκτη και αν η άσκησή σας εστιάζει στην καύση λίπους ή τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης.

    Μπορείτε επίσης να διαλέξτε μέσα από μια μεγάλη γκάμα προφίλ αθλημάτων και να προσδιορίστε καλύτερα τη θερμιδική σας κατανάλωση. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε Fitness test για να δείτε το επίπεδο που βρίσκεστε. Μπορείτε να δείτε 24/7 το είδος δραστηριότητας σε διαβάθμιση σε 5 επίπεδα αλλά και τη διάρκεια και ποιότητα του ύπνου σας, παραστατικά στη διαδικτυακή υπηρεσία Polar Flow ή την αντίστοιχη εφαρμογή στο κινητό σας –μέσω Bluetooth.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles