19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Polar H10: Ένα νέο fitness wearable που καταγράφει με ακρίβεια την καρδιακή συχνότητα

    Polar_Beat_and_H7_HiRes_RGB_Expires_Jun_2018

    Προηγμένες λειτουργίες παρακολούθησης του καρδιακού παλμού παρέχει ένα νέο fitness wearable της Polar. Πρόκειται για το νέο bluetooth παλμογράφο Polar H10, που χάρη σε ένα καινούργιο αλγόριθμο μέτρησης που διαθέτει, εγγυάται την μέτρηση με υψηλή ακρίβεια της καρδιακής συχνότητας.

    Δεδομένου ότι η καρδιακή συχνότητα και η έντασης της για κάθε άνθρωπο αποτελεί έναν αξιόπιστο δείκτη της φυσικής του κατάστασης το Polar H10, είναι πολύ χρήσιμο για όλους και ειδικότερα για: κάθε ασκούμενο, τον καρδιοπαθή, για όποιον χρειάζεται ελεγχόμενη άσκηση, για όποιον θέλει να χάσει βάρος, για όποιον επιδιώκει να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση, για τον ερασιτέχνη αρχάριο όπως και για τους υψηλού επιπέδου δρομείς, τους ποδηλάτες και γενικότερα τους αθλητές.

    Polar_H10_Heart_Rate_Sensor_frontleft

    Ο παλμογράφος Polar H10 διαθέτει ενσωματωμένη μνήμη για να αποθηκεύει τους σφιγμούς ακόμα και όταν αθλήστε χωρίς κάποιο ρολόι Polar ή smartphone ενώ αποτελεί ιδανική λύση και για όσους κολυμπούν και θέλουν μετά να βλέπουν τους σφιγμούς τους. Λειτουργεί με όλα τα νέα μοντέλα Bluetooth της Polar, ενώ αναγνωρίζεται και από τα κλασσικά Polar ή συσκευές (πχ διαδρόμους) που λαμβάνουν σε 5ΚHz. Επικοινωνεί με smartphones/συσκευές iOS από iPhone 4S και ipad 3ης γενιάς και Android από 4.3 και τεχνολογίας από Bluetooth Smart 4.0 και μετά. Ακόμη συνδέεται σε εξειδικευμένα app σε ipad όπως το Polar Team Solution. Έχει επίσης τη δυνατότητα σύνδεσης με κάμερα Go Pro Hero. Ο πομπός Η10 όπως και όλα τα προϊόντα Polar είναι διαθέσιμα στην Κύπρο μέσω των καταστημάτων Stephanis, Bionic, στα αθλητικά καταστήματα Intersport και Famous Sports καθώς και στα fitness καταστήματα «X-Treme Stores».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles