15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Polar M200: Ένα «έξυπνο» αθλητικό προπονητικό ρολόι που καταγράφει… ακόμη και τον ύπνο σας!

    M200_Beautyshot_group-white-1

    Ένα νέο δρομικό ρολόι με μέτρηση καρδιακών παλμών μέσω καρπού, ενσωματωμένο GPS και καταγραφή δραστηριοτήτων 24/7 παρουσίασε πρόσφατα η Polar. Πρόκειται για το Polar M200 ένα «Smart» εξειδικευμένο αθλητικό ρολόι που είναι κατάλληλο για όσους αγαπούν το τρέξιμο, το τρίαθλο, την ποδηλασία, αεροβική άσκηση κλπ. Το Polar M200 έρχεται με ενσωματωμένο gps, δραστηριογράφο αλλά και μέτρηση παλμών (και από τον καρπό), σε στρογγυλό σχήμα και λουράκι που αλλάζει για να αλλάζει… την διάθεση σας, φαίνεται να  αποτελεί το ιδανικό εισαγωγικό running μοντέλο.

    Ειδικότερα, με τις λειτουργίες παλμογράφου, gps, χρονομέτρου και ενδιάμεσων χρόνων, σας παρέχει την δυνατότητα να δείτε αναλυτικά κι επιμέρους για κάθε αθλητική σας δραστηριότητα, την ένταση και την απόσταση, τον ρυθμό και τη διαδρομή σας σε χάρτη καθώς και τα ανάλογα γραφήματα στο κινητό σας.

    M200_Beautyshot_group-2

    Επιπρόσθετα με ενσωματωμένο αισθητήρα καταγράφει συνεχώς όσο το φοράτε τη δραστηριότητά σας και τα επίπεδα αυτής – τα βήματα και τις θερμίδες που έχετε καταναλώσει – ενώ σας προσφέρει την δυνατότητα να βλέπετε παραστατικά στο κινητό σας, πως κυμάνθηκε η ημέρα αλλά και πως ήταν ακόμη και ο ύπνος σας. Τέλος συνεργάζεται άψογα με το κινητό σας και σας εμφανίζει έξυπνες ειδοποιήσεις για όλα όσα δεν θέλετε να χάσετε.

    M200_frontleft_black_distance+speed M200_front_red_HR+distance

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles