19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Polar M400: Ενα εξαιρετικό «εργαλείο» για κάθε αθλούμενο που θέλει να ανεβάσει την απόδοσή του στα ύψη!

    M400_BLK_WHI_system_image

    Ένα εξαιρετικό εργαλείο για κάθε αθλούμενο που θέλει να ανεβάσει την απόδοσή του στα  ύψη αποτελεί το Polar M400. Ελαφρύ, μοντέρνο και αδιάβροχο, το M400 έχει σχεδιαστεί για να φοριέται τόσο κατά τη διάρκεια της προπόνησης , όσο και στις ελεύθερες σας ώρες . Με  ενσωματωμένο GPS, και προηγμένα χαρακτηριστικά σας επιτρέπει να μετρήσετε το βηματισμό σας, την απόσταση και το υψόμετρο, να διαλέξτε προφίλ αθλημάτων και να ορίσετε για κάθε ένα άθλημα, από μία έως 4 γραμμές πληροφοριών, μέχρι και για 8 οθόνες.

    Με manual ή και αυτόματα laps και προγραμματισμό interval προπόνησης, το Polar  M400 σας επιτρέπει να έχετε διαρκή έλεγχο και πληροφόρηση για όλες τις δραστηριότητές σας ολόκληρο το 24ωρο. Παράλληλα, σας παρέχει την δυνατότητα δημιουργίας running program και fitness test με πομπό καρδιακής συχνότητας Bluetooth (περιλαμβάνεται στην έκδοση «hr») έτσι ώστε να έχετε συνεχή ένδειξη της καρδιακής συχνότητας οπότε και της έντασης με την οποία ασκείστε.

    Με 8 ώρες αυτονομία (σε πλήρη λειτουργία το gps και ο παλμογράφος) αλλά και 30 ώρες μνήμη προπόνησης, το Polar  M400, σας επιτρέπει επίσης μεταφέροντας τα δεδομένα σας στη νέα υπηρεσία Polar Flow, να δημιουργήσετε relive της διαδρομής και να το μοιραστείτε στο facebook.  Επιπρόσθετα με τον ενσωματωμένο δραστηριογράφο μπορείτε να καταγράψτε και αναλύστε την καθημερινή σας δραστηριότητα ακόμη και τον ύπνο σας.

    Τέλος, σημειώνεται ότι το Μ400 όπως και όλα τα προϊόντα της Polar είναι διαθέσιμα στην Κύπρο μέσω των καταστημάτων Stephanis, Bionic, στα αθλητικά καταστήματα Intersport και Famous Sports καθώς και στα fitness καταστήματα «X-Treme Stores».

    M400_Black_Front_Activity_Time M400_white_topview_phased_zonepointer

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles