18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Polar M600: fitness tracker, GPS και android smartwatch όλα σε ένα!

    Η αλήθεια είναι ότι είχαμε απογοητευτεί όταν η εταιρία Polar θυσίασε τις GPS δυνατότητες του «έξυπνου ρολογιού» M400 ώστε το A300, που αποκαλύφθηκε στις αρχές του 2015, να βγει στην αγορά με μικρότερη τιμή στο ταμπελάκι του. Όμως οι προσιτή τιμή δεν είναι πλέον σημαντική για την εταιρία όσο οι λειτουργίες, μιας και το νέο M600 είναι ένα ολοκληρωμένο Android Wear smartwatch.

    sfcxxc

    Όσο ψηλά κι αν ανέβει η τιμή ενός fitness tracker, το νέο Polar M600 των 330 δολαρίων βρίσκεται ακόμα πιο ψηλά απ’ όσο είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν οι καταναλωτές για ένα wearable που μετράει τα βήματα. Και καθώς υπάρχουν ήδη πολλά «έξυπνα ρολόγια» που ενσωματώνουν αισθητήρα καρδιακών παλμών, η τεχνολογία της Polar, η οποία χρησιμοποιεί έξι φωτάκια LED και έναν δικό της αλγόριθμο, θεωρείται ακόμα και σήμερα μια από τις πιο ακριβής. Οπότε, αν είσαι ένας «άπληστος» δρομέας, που δεν μπορεί να αποχωριστεί τα email του, το M600 ίσως να είναι το smartwatch που πάντα χρειαζόσουν.

    Όπως ο προκάτοχος του, το M400, το Polar M600 διαθέτει GPS ώστε να ακολουθείς τη διαδρομή που σου δείχνει ο χάρτης. Και εκτός την οθόνης των 1,3 ιντσών, το ρολόι έχει ένα κουμπί για να εισέρχεσαι στις σχετικές συνοδευόμενες εφαρμογές της Polar. Όμως μιας και το M600 τρέχει το Android Wear, υπάρχουν αμέτρητες fitness εφαρμογές που μπορείτε να κατεβάσετε και να αποθηκεύσετε στην εσωτερική μνήμη των 4GB που διαθέτει.

    https://www.youtube.com/watch?v=dJs4QfzeNio

    Το Μ600 θα βγει στις αγορές αργότερα το 2016, και αν το λευκό ή το μαύρο χρώμα δεν σου ταιριάζει, η Polar πρόκειται να διαθέσει στην αγορά λουράκια καρπού σε διάφορα χρώματα ώστε να ταιριάζει με τα γούστα σου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles