14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Polaroid εναντίον… GoPro, για μία κάμερα σε σχήμα κύβου

    Η C&A Marketing, εταιρεία που βρίσκεται πίσω από την Polaroid Cube, μηνύει την GoPro για τη σχεδίαση της Hero4 Session, καθώς σημειώνει ότι οι δύο κάμερες έχουν παρόμοιο σχήμα… κύβου, παραβιάζοντας πατέντα της πρώτης.

    polaroid-cube-gopro-hero4-session

    Η εταιρεία έχει λάβει τον περασμένο Μάιο για την Cube δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, που αποτρέπει οποιαδήποτε άλλη κάμερα από το να αντιγράψει την εμφάνισή της. Όσο για την GoPro σημειώνει πως διαθέτει πατέντες για την Hero4 Session, τις οποίες έχει αποκτήσει προγενέστερα (τον περασμένο Μάρτιο), ωστόσο στην περίπτωση των ΗΠΑ αυτές αφορούν μόνο την πλαστική θήκη της συσκευής.

    Οι δύο κάμερες μοιάζουν αρκετά, ωστόσο η πιο πρόσφατη στην αγορά GoPro Hero4 Session είναι ελαφρώς μεγαλύτερη και με καλύτερα specs. Είναι η μικρότερη κάμερα που έχει κυκλοφορήσει η -δημοφιλέστατη στην κατηγορία των actions cams- εταιρεία η οποία μάλιστα πριν λίγο καιρό είχε προχωρήσει και σε μείωση της τιμής της στα 329,99 ευρώ ώστε να ενισχύσει τις πωλήσεις της.

    Οι διαφορές των GoPro και Polaroid φαίνεται πως θα λυθούν στα δικαστήρια, όσο για το πόσο μοιάζουν οι δύο κάμερες ο καθένας μπορεί να βγάλει τα προσωπικά του συμπεράσματα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles