12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η Polaroid Originals επιστρέφει, με μια νέα φωτογραφική μηχανή στιγμιαίας εκτύπωσης!

    Η Polaroid Originals επιστρέφει με την κυκλοφορία της νέας φωτογραφικής μηχανής i-Type OneStep 2! Αντλώντας έμπνευση από την αυθεντική φωτογραφική μηχανή OneStep του 1977, η Polaroid OneStep 2 είναι μία αναλογική στιγμιαία φωτογραφική μηχανή για τη σύγχρονη εποχή. Παίρνει μια στιγμή και τη μετατρέπει σε κάτι που μπορείτε να κρατήσετε, κάτι που μπορείτε να μοιραστείτε, κάτι απτό.

    02a.WHITE_ANGLE-F

    Η OneStep 2 είναι μία νέα φωτογραφική μηχανή Polaroid που συνδυάζει τον κλασικό σχεδιασμό με το μοντέρνο στυλ. Εμπνευσμένη από την αυθεντική και αγαπημένη OneStep της Polaroid και αναβαθμισμένη ώστε να αποτελεί μία απλή και εύκολη στη χρήση στιγμιαία φωτογραφική μηχανή, είναι μία μηχανή που μπορούν να χειριστούν όλοι άμεσα. Με υψηλής ποιότητας φακό και ένα ισχυρό φλας, η OneStep 2 σας παρέχει υπέροχες φωτογραφίες κάθε φορά με το πάτημα ενός κουμπιού, ενώ η επαναφορτιζόμενη με USB μπαταρία μακράς διάρκειας ζωής και η δυνατότητα λήψης φωτογραφίας με χρονομετρητή αυτοφωτογράφισης σημαίνει ότι θα είστε πάντα έτοιμοι να φωτογραφίσετε, είτε είστε σε μια αυθόρμητη εκδρομική εξόρμηση είτε ταξιδεύετε σε ολόκληρο τον κόσμο.

    The-Original-Is-Back-03.01

    Φωτογράφιση σε ένα βήμα!

    Με λίγα μόνο κουμπιά και με εύχρηστο, διαισθητικό σχεδιασμό, ακόμα και ένα παιδί μπορεί να χειριστεί την OneStep 2.

    Η μοναδική αποτύπωση της στιγμής!

    Κάθε φορά που πατάτε το κουμπί κλείστρου, χιλιάδες χημικές αντιδράσεις λαμβάνουν χώρα προκειμένου να δημιουργήσουν μία αληθινή, άψογη, εντελώς μοναδική εικόνα της στιγμής που βιώνετε. Αυτή είναι η ομορφιά της Polaroid. Η OneStep 2 δέχεται όλα τα i-Type φιλμ, καθώς και τα φιλμ τύπου 600, παρέχοντάς σας μεγαλύτερη δημιουργική ελευθερία έκφρασης.

    • i-Type φιλμ – Έγχρωμο & Ασπρόμαυρο

    Η i-Type φωτογραφική μηχανή OneStep 2 δέχεται το φιλμ i-Type. Τα φιλμ i-Type είναι βελτιστοποιημένα για χρήση με την Polaroid OneStep 2 camera. Το κάθε πακέτο φιλμ αποτελείται από οκτώ (8) φωτογραφίες με το κλασικό λευκό φόντο.

    • 600 φιλμ – Έγχρωμο & Ασπρόμαυρο

    Το φιλμ 600 είναι απλό και εύκολο στη χρήση. Διατίθεται σε ασπρόμαυρο & έγχρωμο, καθώς και σε μια σειρά ειδικών εκδόσεων, αποτελώντας το πιο δημοφιλές φιλμ στιγμιαίας φωτογράφισης. Το κάθε πακέτο φιλμ αποτελείται από οκτώ (8) φωτογραφίες με το κλασικό λευκό φόντο. Κάθε φωτογραφία αφηγείται μία ιστορία και όλοι έχουμε μια ιστορία να πούμε. Πείτε τη δική σας ιστορία με την Polaroid Originals OneStep 2.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Polaroid Originals, επισκεφθείτε την τοποθεσία: www.polaroidoriginals.com 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles