16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Πωλείται σε τιμή… ευκαιρίας! 95.000 δολάρια για αυτόγραφο του Steve Jobs

    Ο Steve Jobs δεν υπέγραψε πολλά αυτόγραφα κατά τη διάρκεια των ετών που διετέλεσε CEO της Apple, οπότε αυτά τα λιγοστά που είναι διαθέσιμα αξίζουν σήμερα μια περιουσία. Αυτή την εβδομάδα, μια πλακέτα που υπογράφηκε από τον Jobs και απονεμήθηκε σε έναν υπάλληλο της Apple το 2000, βγήκε στην αγορά σε διόλου ευκαταφρόνητη τιμή.  Σε αντίθεση με τα περισσότερα σπάνια αντικείμενα και ενθύμια της Apple, τα οποία βγαίνουν σε δημοπρασία, αυτό είναι διαθέσιμο μέσω του ιστότοπου σπάνιων αγαθών Moments in Time. Η τιμή ανέρχεται στις 95.000 δολάρια.

    Πρόκειται για μια τιμητική πλακέτα που απονεμήθηκε από την Apple για τα δέκα χρόνια στο πρώην στέλεχος marketing Suzanne Lindbergh το 2000. Περιλαμβάνει ένα ειδικό σημείωμα για τον εορτασμό-ορόσημο της 10ετούς εργασίας, με ένα πραγματικό αυτόγραφο του Steve Jobs στο κάτω μέρος. Είναι μία από τις λίγες πλακέτες που υπέγραψε ο ίδιος ο Jobs, καθώς η Apple κατάργησε τις χειρόγραφες υπογραφές αμέσως μετά από αυτό.

    Αυτή η πλακέτα, λοιπόν, μπορεί να γίνει δική σας με λίγα μόνο κλικ μέσω του ιστότοπου Moments in Time. Το μόνο που σας χωρίζει από το… όνειρο είναι 95.000 δολάρια!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles