19.5 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
More

    Πωλήσεις ρεκόρ για τα Samsung Galaxy S24 – “Ζαλίζουν” τα νούμερα των προ-παραγγελιών

    Η σειρά Galaxy S24 κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό, με την εταιρεία να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα ΑΙ χαρακτηριστικά της. Τώρα, μπορούμε να μιλήσουμε πια με στοιχεία και να δούμε πως υποδέχτηκαν οι tech lovers τις νέες προτάσεις της Samsung.

    Πιο συγκεκριμένα, η νέα γενιά smartphone του κορεάτικου κολοσσού έσπασε όλα τα ρεκόρ όσον αφορά τις προ-παραγγελίες. Σχεδόν 1.2 εκατ. συσκευές πουλήθηκαν την πρώτη εβδομάδα των προ-παραγγελιών στην Κορέα, ενώ στην Ινδία τα στοιχεία αναφέρουν 250.000 κινητά σε τρεις ημέρες, ένα νούμερο που το Galaxy S23 πέτυχε σε 3 εβδομάδες.
    Ενώ θεωρείται δεδομένο ότι περισσότερες χώρες θα μπορούσαν να αναφέρουν παρόμοια, εντυπωσιακά νούμερα πωλήσεων για τις συσκευές S24, μπορεί με βεβαιότητα να προστεθεί στη λίστα η Ολλανδία. Φαίνεται ότι η οικογένεια S24 είδε μια αξιοσημείωτη αύξηση 50% στις προπαραγγελίες σε σύγκριση με την S23 μέσα στη χώρα.


    Ο Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager της Samsung στην Ολλανδία, προχώρησε σε ορισμένες δηλώσεις επί του θέματος, αποδίδοντας την επιτυχία των προπαραγγελιών στα χαρακτηριστικά της τεχνητής νοημοσύνης.

    Συγκεκριμένα ανέφερε:

    «Η τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης του Galaxy μετασχηματίζει τη σύνδεσή μας με τον κόσμο […]. Ο ενθουσιασμός των χρηστών μας για αυτές τις νέες δυνατότητες αντανακλάται στα αρχικά στοιχεία πωλήσεων, τα οποία ξεπερνούν όλα τα προηγούμενα ρεκόρ».

    Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με το Galaxy AI, πρόκειται για τεράστιο highlight για τα Galaxy S24. Περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως ο νέος βοηθός γραφής με ορθογραφία και γραμματική, η μετάφραση συνομιλίας και το writing style modification. Οι συσκευές μπορούν επίσης να πραγματοποιούν ζωντανή μετάφραση σε τηλεφωνικές κλήσεις ή δια ζώσης συνομιλίες, να συνοψίζουν σημειώσεις και ιστοσελίδες κ.α. Φυσικά, υπάρχει επίσης το χαρακτηριστικό Circle to Search της Google, το οποίο ενδέχεται να παραμείνει αποκλειστικό για τα Google Pixel 8 και τα Galaxy S24 για αρκετό καιρό.

    Διαβάστε επίσης:

    ΦΗΜΗ: Το 2026 η πρώτη αναδιπλούμενη συσκευή της Apple

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles