20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Poltergeist: Το remake της κλασικής ταινίας τρόμου του 1982

    To πρώτο trailer του remake του Poltergeist, το κλασικό φιλμ του 1982 που σκηνοθέτησε ο Tobe Hooper και βασίστηκε σε original story του Steven Spielberg –είχε βάλει το χεράκι του και στην παραγωγή- κατέφθασε και όπως δείχνουν τα πράγματα δεν θα καθόμαστε και πολύ άνετα όταν θα προβάλλεται στη μεγάλη οθόνη.

    poltergeist-2015-1

    Το γεγονός πως ο Sam Raimi αναλαμβάνει αυτή τη φορά την παραγωγή μόνο θετικό είναι, ενώ στη θέση του σκηνοθέτη θα καθίσει ο Gil Kenan. Το δίδυμο λοιπόν θα επαναπαρουσιάσει την κλασική ιστορία της οικογένειας που το σπίτι της στα προάστεια θα γίνει έρμαιο στις διαθέσεις άγριων πνευμάτων. Όταν εκείνα θα κάνουν ακόμα πιο έντονες τις επιθέσεις τους και θα απαγάγουν τη μικρότερη κόρη, η οικογένεια θα αποφασίσει να αναλάβει δράση για να την σώσει.
    Η ταινία, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αλλά όπως δείχνει και το ίδιο το trailer, έχει μείνει πολύ πιστό στο original, αναμένεται στις 24 Ιουλίου, με το καστ να αποτελείται από τους Sam Rockwell, Jared Harris, Rosemarie DeWitt, Saxon Sharbino, Kyle Catlett, Kennedi Clements και Nicholas Braun.
    To πρώτο Poltergeist ήταν με διαφορά το καλύτερο φιλμ από τρία συνολικά που γυρίστηκαν (το 1986 και το 1988 αντίστοιχα τα επόμενα δύο), ενώ ο αστικός μύθος θέλει να ακολουθεί μία κατάρα το franchise, αφού τέσσερα μέλη του καστ πέθαναν μέσα στα έξι χρόνια που μεσολάβησαν ανάμεσα στο πρώτο και το τρίτο φιλμ.

    https://www.youtube.com/watch?v=C1XQkWhfL6o

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles