25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Poly: Η νέα εταιρεία που δημιουργήθηκε από την συνένωση των εταιρειών Plantronics και Polycom

    FINAL_Poly_logo_RGB

    Συνένωση δυνάμεων επιχειρούν οι εταιρείες Plantronics και Polycom με στόχο να αξιοποιήσουν τις νέες ευκαιρίες που δημιουργούν οι νέες ψηφιακές τεχνολογίες και ειδικότερα σε τομείς όπως η τεχνητή νοημοσύνη, η εκμάθηση μηχανών και το cloud.

    Η νέα ονομασία της εταιρείας που δημιουργήθηκε από την συνένωση των δυο εταιρειών είναι Poly, και προέρχεται από την ελληνική λέξη «πολλοί». Αντιπροσωπεύει και συμβολίζει ένα από τους κυριότερους στόχους  της εταιρείας που είναι η μείωση της πολυπλοκότητας και της απόστασης που υπάρχει στου σύγχρονους χώρους εργασίας, μέσω της βελτίωσης των μεθόδων επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ των εργαζομένων.

    Παράλληλος στόχος της εταιρείας Poly, είναι να βοήθα τους επαγγελματίες της τεχνολογίας και της πληροφορικής να αξιοποιούν περισσότερο τις συσκευές τους μέσω των υπηρεσιών cloud, παρέχοντας τους την δυνατότητα να συνδυάζουν τις διάφορες πλατφόρμες τηλεδιασκέψεων και επικοινωνίας που υπάρχουν.

    Όπως χαρακτηρίστηκα ανέφερε ο Πρόεδρος και Διευθύνον Σύμβουλος της εταιρείας Joe Burton «Σήμερα αισθάνομαι σαν την πρώτη μου μέρα ως CEO μιας νέας εταιρείας. Με τις εξελίξεις στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης, την εκμάθηση μηχανών και τις νέες τεχνολογίες που υπάρχουν, βλέπουμε απεριόριστες ευκαιρίες για το πως μπορούμε να βελτιώσουμε τους τρόπους που επικοινωνούν και συνεργάζονται σήμερα οι άνθρωποι.»

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles