24.7 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Ποντίκι και πληκτρολόγιο αποκτά προσεχώς το Xbox Cloud Gaming

    Πληκτρολόγιο και ποντίκι θα υποστηρίζει προσεχώς το Xbox Cloud Gaming της Microsoft, η νέα υπηρεσία που επιτρέπει το streaming παιχνιδιών σε τηλεοράσεις, PC και κινητές συσκευές. Ο τεχνολογικός κολοσσός είχε ήδη αναφέρει την εν λόγω προσθήκη πριν από μερικούς μήνες, τώρα όμως ενθαρρύνει τους developers να προετοιμαστούν για την προσθήκη mouse και keyboard, όπως και για μια σειρά από βελτιώσεις που αφορούν το Xbox Cloud Gaming.

    “Το Xbox υποστηρίζει πληκτρολόγιο και ποντίκι εδώ και μερικά χρόνια και εργαζόμαστε ώστε να τα προσθέσουμε στην υπηρεσία streamming για τους χρήστες υπολογιστών”, ανέφερε ο Morgan Brown, software engineer της ομάδας της Microsoft.

    Είναι πιθανό οι αλλαγές να λάβουν χώρα μέσα στο καλοκαίρι και να δούμε παιχνίδια όπως τα Sea of Thieves, Minecraft, Halo Infinite και Fortnite να υποστηρίζουν mouse και keyboard μέσω του Xbox Cloud Gaming. Προς το παρόν η λίστα των παιχνιδιών που δίνουν αυτή τη δυνατότητα είναι εξαιρετικά μικρή, αναμένεται όμως επέκταση της βιβλιοθήκης του Xbox Cloud Gaming μέσα στο έτος.

    Διαβάστε επίσης:

    Streamer ξόδεψε 15.900 δολάρια για σπάνιο gem στο Diablo Immortal (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles