18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Streamer ξόδεψε 15.900 δολάρια για σπάνιο gem στο Diablo Immortal

    Το Diablo Immortal αποτελεί ένα free-to-play game, όμως οι παίκτες που επιθυμούν ένα full upgrade του χαρακτήρα τους θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Αυτό αποδεικνύει και η ιστορία του streamer Quin69 από τη Νέα Ζηλανδία.

    Πιο αναλυτικά, ο Quin69 είχε μπει στον πειρασμό να αποκτήσει ένα gem 5 αστέρων από την πρώτη ημέρα που κυκλοφόρησε το Diablo Immortal, με αποτέλεσμα να ξοδέψει στην πορεία αρκετές χιλιάδες δολάρια. Όταν έλαβε επιτέλους το πολύτιμο gem στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, είχε«επενδύσει» στο παιχνίδι μέχρι εκείνη τη στιγμή περίπου 15.900 δολάρια.

    Μόλις απέκτησε το gem, ο Quin είπε «τέλος» και ξεκίνησε τη διαδικασία απεγκατάστασης, την τελευταία στιγμή όμως συνειδητοποίησε ότι δεν είχε τραβήξει φωτογραφία του σπάνιου gem, επομένως εγκατέστησε εκ νέου το παιχνίδι, λίγο πριν τελικά αποφασίσει να καταστρέψει το πολύτιμο απόκτημά του ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

    Διαβάστε επίσης:

    Κι όμως τα κατάφερε! YouTuber κατασκεύασε το πιο λεπτό PS5 στον κόσμο

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles