18.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Alcatel POP 10. Νέο 10ιντσό που κλέβει την παράσταση (CES 2015)!

    H Alcatel έχει γίνει γνωστή στους περισσότερους users για τα ποιοτικά και οικονομικά smartphones της, ωστόσο στην πρόσφατη CES απέδειξε ότι είναι έτοιμη να σταθεί επάξια και στην απαιτητική αγορά των tablets, έχοντας έτοιμο το 10ιντσό tablet POP 10, το οποίο μάλιστα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως laptop. Alcatel_POP_10_tablet

    To Alcatel POP 10 διαθέτει μία οθόνη 10 ιντσών τεχνολογίας IPS και διακρίνεται για τον εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό του και για το ελαφρύ βάρος του. Με πάχος που δεν ξεπερνάει τα 7.9mm και βάρος κοντά στα 400 γραμμάρια, το Alcatel POP 10 μεταφέρεται εύκολα και δεν κουράζει τον χρήστη του. Το νέο tablet της Alcatel υποστηρίζει 4G LTE και σύμφωνα με τους υπευθύνους της γνωστής εταιρείας θα “φοράει” το νέο λειτουργικό Android 5.0 Lollipop. Όσον αφορά τα υπόλοιπα tech specs του, το 10ίντσο της Alcatel διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή, 8GB αποθηκευτικού χώρου και κάμερες στα 5MP (κύρια) και 2MP (selfie cam). Ο ειδικός σχεδιασμός του επιτρέπει στον χρήστη του POP 10 να το χρησιμοποιεί και ως laptop, με την προσάρτηση του ειδικού keyboard. Παράλληλα, η Alcatel ετοιμάζει και μία σειρά περιφερειακών (όπως ένα docking station) που θα κάνουν ακόμη πιο εύκολη τη ζωή κάθε user και θα επιτρέπουν τη συνεργασία ανάμεσα στα smartphones της Alcatel και το POP 10.

    H Alcatel δεν έδωσε στη διάρκεια της CES 2015 περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την τιμή του ή για το πότε θα κυκλοφορήσει, ωστόσο εάν κρίνουμε από την φιλοσοφία της Alcatel και της δυνατότητες του, το εν λόγω 10ιντσό tablet θα είναι προσιτό οικονομικά.  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles