11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Poppy. To gadget που μετατρέπει το iPhone σε 3D κάμερα

    Μία μικρή και χαριτωμένη συσκευή, που σας επιτρέπει να καταγράφετε τρισδιάστατες εικόνες και videos από το iPhone σας.

    poppy

    Το Poppy μοιάζει με ένα μεγάλου μεγέθους Viewmaster, το παιχνίδι 3D προβολής που είχαμε κάποιοι στα παιδικά μας χρόνια. Επιπλέον, λειτουργεί και με παρόμοιο τρόπο – όμως, αντί να τοποθετείτε μέσα σε αυτό δίσκους που περιστρέφονται, βάζετε το… iPhone (υποστηρίζονται τα μοντέλα 4, 4S και 5).

    Στη συνέχεια, δεν έχετε παρά να περιστρέψετε το μπροστινό μέρος του gadget ώστε να ευθυγραμμιστεί με την κάμερα του τηλεφώνου και… είστε έτοιμοι να βιντεοσκοπήσετε και να δείτε 3D.

    Όλες οι εικόνες και τα videos καταγράφονται ώστε να μπορούν να προβληθούν και αργότερα από το τηλέφωνό σας. Επιπλέον, για ακόμη περισσότερες επιλογές, μπορείτε να στριμάρετε Youtube videos στη συσκευή, από τα χιλιάδες που υπάρχουν διαθέσιμα στο Διαδίκτυο.

    poppy2

    To Poppy θα κοστίζει λιγότερο από 50 δολάρια, αποτελώντας ένα ιδανικό δώρο για τους φίλους ή τα παιδιά σας. Η συσκευή πάρα πολύ γρήγορα κατάφερε να αποκτήσει τη χρηματοδότηση που ζήτησε στο Kickstarter, επομένως θα κάνει σύντομα πρεμιέρα, σκορπώντας μία μικρή νοσταλγία στους παλαιότερους… Αν τώρα ανήκετε στη γενιά που δεν έχει γνωρίσει τα Viewmaster, αφήνουμε ένα βαθύ αναστεναγμό και προχωράμε στα επόμενά μας θέματα…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles