24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Τα καλά νέα της ημέρας: η Yahoo! δεν θα κόψει το πορνό από το Tumblr

    Γνωρίζοντας τις πολύ αυστηρές πολιτικές ενάντια στη γύμνια και το πορνό που έχουν άλλα κοινωνικά δίκτυα, όπως το Facebook και το Google+, φυσικό και επόμενο ήταν να ανησυχούν πολλοί χρήστες του Tumblr, μήπως και η Yahoo! αποφασίσει να το «παίξει» σωστή και να κόψει το πορνό στο Tumblr. Ρωτήθηκε σχετικά και η Marissa Mayer κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου που έδωσε για το Flickr, με το θέμα της εξαγοράς του Tumblr φυσικά να κυριαρχεί.

    tumblr_m2j31judNS1qb7lg0o1_500

    Η Marissa Mayer απέκλεισε οποιαδήποτε παρέμβαση στο περιεχόμενο των χρηστών στο Tumblr. Εννοώντας πως το πορνό στην πλατφόρμα είναι… ασφαλές. «Είναι η φύση του περιεχομένου που αναρτάται από τους χρήστες», είπε η Mayer απαντώντας.  Θα ενισχυθεί, όμως, το εργαλείο NSFW (not safe for work), χαρακτηρισμός που απαιτείται στη δημιουργία ενός tumblr site, για όσους από εσάς το έχετε δοκιμάσει.

    Η απάντηση της Mayer, θεωρούμε πως είναι μέρος της υπόσχεσής της να μην τα «κάνει θάλασσα» η Yahoo! Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως οι περισσότεροι νέοι χρήστες που φεύγουν από το Facebook πηγαίνουν στο Tumblr. Και η γύμνια ή το πορνό, είναι μέρος της ζωής τους και της έκφρασής τους, όσο κι αν το Facebook ειδικά, δεν θέλει να το σκέφτεται, αλλά προωθεί εφαρμογές σαν το «Bang with Friends»

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles