20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    PornHub: Η Τεχνητή Νοημοσύνη στην υπηρεσία του πορνό!

    Όλοι γνωρίζουμε ότι η A.I. (Τεχνητή Νοημοσύνη) χρησιμοποιείται σε δεκάδες διαφορετικές εφαρμογές της καθημερινότητας, καλύπτοντας τομείς όπως η ιατρική, τα logistics, το gaming, η αυτόνομη κίνηση κ.ά. Τώρα λοιπόν η Τεχνητή Νοημοσύνη πρόκειται να χρησιμοποιηθεί και στη… βιομηχανία του Πορνό! Το PornHub (σίγουρα το περιμένατε ότι θα βρισκόταν πίσω από αυτή την «καινοτομία»), πρόκειται να χρησιμοποιήσει A.I. για να εκσυγχρονίσει ορισμένα από τα πιο παλιά ερωτικά φιλμ!

    Συγκεκριμένα, o κολοσσός της βιομηχανίας του πορνό πρόκειται να χρησιμοποιήσει ένα machine learning σύστημα που βασίζεται σε αλγορίθμους για να χρωματίσει και να αναβαθμίσει την ανάλυση (σε 4Κ), σε ορισμένα από τα πιο παλιά πορνό. Το PornHub ενσωμάτωσε στην εν λόγω τεχνητή νοημοσύνη περισσότερες από 100.000 φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου και σκηνές από χιλιάδες  ερωτικά videos, με σκοπό ουσιαστικά να «μάθει» την A.I. για το πώς μπορεί να εκσυγχρονίσει τα συγκεκριμένα video. Σύμφωνα με τους εμπνευστές του συγκεκριμένου Project, η «ανθρώπινη» παρέμβαση στη διαδικασία της ανασύστασης των ιστορικών αυτών φιλμ θα είναι απειροελάχιστη, ενώ η A.I. του PornHub θα επιχειρήσει να φέρει στο σήμερα το «σοκαριστικό» για τα δεδομένα της εποχής του, The Kiss, που κυκλοφόρησε το 1896. Τι περιλάμβανε το εν λόγω film και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων 125 χρόνια πριν; Μα το πρώτο φιλί, το οποίο για τα τέλη του 19ου αιώνα ήταν κάτι που η κοινωνία της εποχής δεν μπορούσε με τίποτα να αποδεχθεί! 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles